Sagolik Slottsweekend

Bland Sveriges varierande landskap finns många vackra slott som viskar om forna tider. Än idag tonar slotten upp sig i vackra omgivningar där naturen ger en känsla av ro och lycka. Upplev storslagna salar, högklassig mat och vackra rum på en sagolik Slottsweekend.

Upplev en sagolik slottsweekend på Västanå Slott

Åk på en slottweekend till Västanå slott

Strax utanför den vackra lilla staden Gränna ligger Västanå Slott. Det vita slottet byggdes redan 1590 och har i nio generationer varit i familjen von Otters ägo. Västanå Slott har varit ett vackert och välkomnande hotell sedan 1948. Med sommarstaden, Gränna, ett promenadstråk bort och endast några mil till den större staden Jönköping är slottet lättillgängligt för dig som gillar att upptäcka. Vill du uppleva en optimal Slottsweekend kan du boka Countryside Weekend där du möts av en flaska mousserande. I paketet ingår även en god frukost och en magisk middagsupplevelse.

Boka här

Bo som en kung på Rosersbergs Slottshotell

Rosersbergs Slottshotell

Inte långt från av Arlanda ligger ett ståtligt slott med kunglig glans: Rosersbergs Slottshotell. Slottet, som tog fyra år att uppföra, började byggas 1634 och hade en typisk stil för sin tid. Än idag står det praktfullt och vackert i den vida slottsparken. Här äter du en god 3-rätters middag i vackra salar där historiens vingslag ständigt är påminnande. På morgonen får du vakna upp till en sagolikt god frukost.

Boka här

Unna dig en slottsweekend på Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott

I hjärtat av Mälardalen, en mil norr om Eskilstuna, ligger vackra Sundbyholms Slott. Omgiven av vackra miljöer som Mälarens strand, bokskogar och marinan kan du ta långa mysiga promenader i kvällsljuset. I slottets salar äter du en god 3-rätters middag under långa samtal med din medresenär.

Boka här

Inom Countryside Hotels har vi många sagolika slott som väntar på dig! Du hittar alla våra slottshotell här.

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev