Staycation- 3 hotell i Skåne

Upptäck en annan sida av Skåne genom att boka en staycation på ett av våra hotell. I vårt sydligaste län, som omges av den salta Östersjön, får du möjlighet att uppleva enastående natur och kulinariska upplevelser. Livskvalitet helt enkelt.

Den bördiga marken har inneburit att området länge varit bebott och idag än idag går det att se monument från vikingatiden, byar och kyrkor i renässansstil. Precis som Sveriges alla långt bebodda platser är landsbygden fylld med magnifika gårdar, herrgårdar och slott.

Boka ett hotell i Skåne och upptäck allt det fantastiska som denna region har att erbjuda!

1. Boka en staycation på Ängavallen

På Ängavallen kan du uppleva matens renaste och mest genuina form. Ängavallen är nämligen en gård med egna grisar, kor och får. Djuren lever i naturliga miljöer och slaktas på gården, helt utan stress.

Utöver den fantastiska djurhållningen har Ängavallen även en Örtagård som frodas med en mångfald av smakrika växter. Här odlas ekologiska örter och grönsaker som kompletterar hotellets rätter på bästa sätt.

När du äter på Ängavallen får du uppleva en matupplevelse utöver det vanliga. All mat är närodlad och 100% ekologisk, och varje tugga tar dig på en resa från jord till bord. I en härlig gårdsmiljö kan du njuta av dina måltider omgiven av den lantliga atmosfären och känna hur naturens närvaro omfamnar dig. Det är här, i hjärtat av det gamla Skåne, där du verkligen kan koppla av, samla energi och komma nära naturen.

Läs mer och boka här

2. Njut av Skåne och bo på Villa Brunnby

Villa Brunnby är en pärla belägen mitt emellan Sveriges två största vingårdar. Med en fantastisk utsikt över idylliska kohagar och de frodiga vinrankorna som sträcker sig mot horisonten.

I tre år har de jobbat intensivt med att totalrenovera det anrika huset från sent 1800-tal och skapa en anläggning som kan ge våra gäster en unik helhetsupplevelse. Varje detalj har noggrant restaurerats för att bevara husets historiska charm samtidigt som det finns moderna faciliteter och bekvämligheter.

Kom på en tema-helg eller golfutflykt eller gör en utflykt på fantastiska Kullaberg. Låt oss hjälpa dig att skapa din upplevelse av Kullahalvön precis som du vill ha den! Oavsett om du önskar en avkopplande retreat eller spännande äventyr, finns vi här för att hjälpa dig att skapa den perfekta upplevelsen.

Villa Brunnby erbjuder dig mer än bara en plats att bo på. Hotellet strävar efter att skapa en minnesvärd upplevelse som väcker dina sinnen och berikar ditt välbefinnande. Utforska vingårdarna, njut av den omgivande naturen eller bara koppla av i den fridfulla miljö.

Oavsett vad du väljer, kommer vi att göra allt vi kan för att göra din vistelse hos oss på Villa Brunnby till något alldeles speciellt.

Läs mer och boka här

3. Boka en weekend på Brösarps Gästgifveri & SPA

Som en förtrollande port till den natursköna regionen Österlen, välkomnar Brösarps Gästgifveri & Spa dig till en unik upplevelse. Detta hotell är beläget i pittoreska byggnader där maten kommer direkt från våra grannar – de passionerade odlarna och uppfödarna i trakten

När du kliver in på hotellet möts du av en harmonisk atmosfär och moderna bekvämligheter. Spa-avdelning, belägen i en vacker byggnad, bjuder in till avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av bastu, en rogivande relaxavdelning och en bubbelpool som ger dig en avkopplande stund.

När du kliver utanför dörren möts du av de vidsträckta slätterna som omger detta fantastiska hotell. Det gör din vistelse hos Brösarps Gästgifveri & Spa ännu mer njutbar, då du kan ta del av den vackra naturen och känna lugnet infinna sig.

Läs mer och boka här

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev