Staycation – Underbara hotell nära Göteborg

Du behöver inte resa långt för att komma iväg. En så kallad hemester eller staycation blir allt mer populärt och innebär att du tar in på hotell i närheten av vart du bor. Du kommer bort från vardagen men slipper slösa tid på själva resan. När du hemestrar så bidrar du till din lokala byggd samtidigt som du sparar på miljön. Du sparar även tid vilket innebär mer tid för dig att bara slappna av och bara njuta!

Därför vill vi tipsa om fantastiska hotell, denna gång nära Göteborg. Läs, boka och packa väskan.

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Nääs Fabriker Countryside hotels

“… Vilken service, vilken interiör, vilka sköna sängar, vilken frukost, vilket underbart badhus, vilken miljö och all design ute och inne var så galet genomtänkt och tilltalande.”

Alldeles intill sjön Sävelången, i det gamla bomullsspinneriet ligger Nääs Fabriker. Ett modernt designhotell i en unik miljö med anor från 1800-talet. Den unika byggnaden återspeglas i väggarna med takhöjder på upp till fem meter. Precis vid sjön, i anslutning till hotellet kan du koppla av på riktigt med sjö-bad och bastu.

Boka här.

 

Albert Hotell

staycation Göteborg

”Mycket personligt och välkomnande bemötande under hela vistelsen. Gourmetmiddagen var synnerligen välsmakande, presentationen av rätterna och servicen av servitrisen Minna gjorde middagen till en stor upplevelse.” – Lars, gäst på Albert Hotell.

I Trollhättan kan du få smaka på mat av hög kvalitet. Albert Hotell komponerar tallrikar med goda smaker och unika presentationer. Hotellet är nära både Trollhättans centrum och fallfåran- du kan både upptäcka och vila på en weekend här.

Boka här.

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Vinterupplevelser i Sverige

Magiska vinterupplevelser i Sverige

Vintern må vara kall men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. De mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev