Staycation – Underbara hotell nära Göteborg

Du behöver inte resa långt för att komma iväg. Därför vill vi tipsa om fantastiska hotell, denna gång nära Göteborg. Läs, boka och packa väskan!

En så kallad hemester eller staycation blir allt mer populärt och innebär att du tar in på hotell i närheten av vart du bor. Du kommer bort från vardagen men slipper slösa tid på själva resan. När du hemestrar så bidrar du till din lokala byggd samtidigt som du sparar på miljön. Du sparar även tid vilket innebär mer tid för dig att bara slappna av och bara njuta!

Bo på Nääs Fabriker Hotell

“… Vilken service, vilken interiör, vilka sköna sängar, vilken frukost, vilket underbart badhus, vilken miljö och all design ute och inne var så galet genomtänkt och tilltalande.”f

Vackert beläget intill sjön Sävelången i Tollered finner du Nääs Fabriker. Det är ett modernt designhotell som har sin historia rotad i det gamla bomullsspinneriet från 1800-talet. Den unika atmosfären från denna historiska byggnad genomsyrar väggarna, där takhöjderna sträcker sig upp till fem meter och ger en känsla av rymd och elegans.

Som gäst kan du njuta av den natursköna omgivningen direkt vid sjön och njuta av avkoppling på högsta nivå. Hotellet erbjuder sjö-bad och bastu, vilket ger dig möjlighet att verkligen komma ner i varv och känna harmoni och välbefinnande.

Denna unika kombination av modern design, historiskt arv och närheten till naturen gör Nääs Fabriker till en perfekt plats för en avkopplande och minnesvärd vistelse.

Läs mer och boka här.

Bo på Albert Hotell

”Mycket personligt och välkomnande bemötande under hela vistelsen. Gourmetmiddagen var synnerligen välsmakande, presentationen av rätterna och servicen av servitrisen Minna gjorde middagen till en stor upplevelse.” – Lars, gäst på Albert Hotell.

I Trollhättan kan du uppleva en fantastisk gastronomisk upplevelse med mat av högsta kvalitet. På Albert Hotell erbjuds du en kulinarisk resa där tallrikarna komponeras med omsorgsfulla smaker och presenteras på ett unikt och tilltalande sätt.

Hotellet är perfekt beläget nära både Trollhättans centrum och den imponerande fallfåran. Det ger dig möjlighet att både utforska staden och njuta av avkoppling under din weekendvistelse här.

På Albert Hotell får du inte bara en bekväm och välkomnande miljö att bo i, utan även en matupplevelse utöver det vanliga. Kockarna strävar efter att använda de bästa lokala råvarorna för att skapa rätter som överraskar och förtjusar dina smaklökar. Varje tallrik är en konstnärlig skapelse som inte bara tillfredsställer dina sinnen, utan även ger dig en minnesvärd upplevelse.

Oavsett om du är en matälskare, en resenär som vill utforska Trollhättans sevärdheter eller helt enkelt behöver lite välförtjänt avkoppling, är Albert Hotell det perfekta valet för dig. Här kan du tillbringa en helg i harmoni med både kulinariska upplevelser och stadsupptäckter.

Läs mer och boka här.

Liknande inlägg

Staycation - Upplev lugnet i närheten av Stockholm

Staycation – Hotell nära Stockholm

Vill du spendera fartfylld tid i storstaden för att sedan landa i lugnet? Eller kanske vill du bort från vardagens storstadsstress? Oavsett om du är boende eller besökare i Stockholm så finner du lugnet hos något av våra hotell.

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev