Tips på hundvänliga hotell inom Countryside Hotels

Letar du efter ett hotell där du får ta med dig ditt husdjur på vistelsen? På de flesta av hotellen inom Countryside Hotels finns möjligheten att ta med sig hundar. På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på hotellövernattningen.

Åk till Ulvsby Herrgård på er nästa weekendresa

Boka hotellrum för hund

På vissa av weekendpaketen som våra hotell erbjuder är det möjligt att lägga till din hund direkt i bokningen. I dessa fall väljer du vilka datum du vill boka och lägger sedan till alternativet för hund. 

I de fall där detta alternativ inte är tillgängligt eller om du känner dig osäker på att boka för ditt husdjur är det alltid bäst att kontakta hotellet i fråga. På så sätt får du reda på om just det hotellet tar emot hundar och att dessa rum är lediga under perioden du vill bo på hotellet. Några av hotellen tar ut en avgift för bokning av hundvänliga rum, men det kommer hotellet informera dig om vid bokningen. 

Ett urval av våra hotell som välkomnar hundar

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev