Tips på hundvänliga hotell inom Countryside Hotels

Letar du efter ett hotell där du får ta med dig ditt husdjur på vistelsen? På de flesta av hotellen inom Countryside Hotels finns möjligheten att ta med sig hundar. På så sätt får hela familjen möjlighet att följa med på hotellövernattningen.

Åk till Ulvsby Herrgård på er nästa weekendresa

Boka hotellrum för hund

På vissa av weekendpaketen som våra hotell erbjuder är det möjligt att lägga till din hund direkt i bokningen. I dessa fall väljer du vilka datum du vill boka och lägger sedan till alternativet för hund. 

I de fall där detta alternativ inte är tillgängligt eller om du känner dig osäker på att boka för ditt husdjur är det alltid bäst att kontakta hotellet i fråga. På så sätt får du reda på om just det hotellet tar emot hundar och att dessa rum är lediga under perioden du vill bo på hotellet. Några av hotellen tar ut en avgift för bokning av hundvänliga rum, men det kommer hotellet informera dig om vid bokningen. 

Ett urval av våra hotell som välkomnar hundar

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Vinterupplevelser i Sverige

Magiska vinterupplevelser i Sverige

Vintern må vara kall men det är en glimmande och vacker årstid med krispiga mornar och stjärnklara kvällar. De mörka kvällarna och långa nätterna ger dig möjlighet att gå ner i varv och ta dig tid för vila medan de få soltimmarna ger dig energin att uppleva vinterlandskapets unika natur.

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev