Upptäck Sverige med ett Countryside Break

Efter den långa vintern kommer våren med värme, ljus och knoppar på träden. Små krokusar och snödroppar tränger upp ur jorden och energin kommer sakta men säkert tillbaka. Efter vinterns mörka dagar börjar vi uppskatta att spendera vår tid utomhus i vårt vackra land.

Upptäck Sverige med ett Countryside Break! Med detta paket kan du njuta av att vara utomhus i det härliga vädret eller slappna av i hotellets mysiga rum. Du sover gott på något av våra unika hotell, äter smarriga frukostar och smakrika trerättersmiddagar. Här tipsar vi om 4 härliga resmål:

1. Upptäck Två Skyttlar

Erbjudanden på Två Skyttlar

Två Skyttlar bäddas du in av de lummiga skogarna, ängarna och vattendragen. Här kan du njuta av lugnet, lägga upp fötterna och känna att du kommit hem. Tar du ett Countryside Break här kommer du garanterat lämna mätt, nöjd och utvilad.

Lä mer här

2. Ta en Countryside Break på Hotell Slottsbacken

Ta ett Countryside Break på Hotell Slottsbacken

Prata om livet, minnen och drömmar under ett Countryside Break i historiska Visby. Innanför ringmuren, nära havet och historiska byggnader ligger Hotell Slottsbacken. Endast någon minut från huvudgatan i Visby kan du spendera tysta och lugna kvällar på hotellrummet. Samla energi, ät god mat och ta det lugnt. Börjar det kittlas det i benen finns det mycket att upptäcka på ön utanför dörren.

Läs mer här

3. Upptäck Sverige och bo på Wallby Säteri

Wallby Säteri

I vackra Småland, vid spegelblanka sjöar, stora skogar och öppna fält ligger Wallby Säteri. Ett idylliskt hotell utanför Vetlanda. Här är tystnaden påtaglig och vyerna utsökta. I ett Countryside Break på Wallby Säteri kan du koppla av och ladda batterierna.

Om du blir sugen på äventyr när du är på plats så kan du paddla kanot, basta och till eller med vaska guld.

Läs mer här

4. Ta en paus på Körunda hotell

Spela golf på Körunda Golf & Konferenshotell

Vackert beläget intill sjön Muskan hittar du Körunda Hotell. Hotellet är känt för sina fina golfmöjligheter men erbjuder så mycket mer. Här njuter du av naturen bakom knuten, det goda köket och om andan faller på så står bastuflotten guppande redo för dig och ditt sällskap.

Läs mer här

Liknande inlägg

Semestra i Sverige och bo på Hotell Järvsöbaden

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev