Upptäck Sverige med ett Countryside Break

Efter den långa vintern kommer våren med värme, ljus och knoppar på träden. Små krokusar och snödroppar tränger upp ur jorden och energin kommer sakta men säkert tillbaka. Efter vinterns mörka dagar börjar vi uppskatta att spendera vår tid utomhus i vårt vackra land.

Upptäck Sverige med ett Countryside Break! Med detta paket kan du njuta av att vara utomhus i det härliga vädret eller slappna av i hotellets mysiga rum. Du sover gott på något av våra unika hotell, äter smarriga frukostar och smakrika trerättersmiddagar.

Här tipsar vi om 5 härliga resmål att upptäcka Sverige med:

1. Upptäck Sverige och bo på Två Skyttlar

Erbjudanden på Två Skyttlar

Två Skyttlar bäddas du in av de lummiga skogarna, ängarna och vattendragen. Här kan du njuta av lugnet, lägga upp fötterna och känna att du kommit hem. Tar du ett Countryside Break här kommer du garanterat lämna mätt, nöjd och utvilad.

2. Ta en Countryside Break på Hotel Montagne

Lounge på Hotel Montagne

Prata om livet, minnen och drömmar under ett Countryside Break på ett av Sveriges äldsta bevarande hotell. I den gamla bruksorten Åmmeberg ligger Hotel Montagne. Vandra längsmed den vackra Åmmelången eller mot den charmiga parken längs ån som förbinder Åmmelången och Vättern.

Här finns även den gamla kägelbanan, vattentornet och lokstallet; samtliga med en stolt historia från tiden när gruvbolaget Vielle Montagne byggde upp Åmmeberg i mitten av 1800-talet.

3. Upptäck Sverige och bo på Wallby Säteri

Wallby Säteri

I vackra Småland, vid spegelblanka sjöar, stora skogar och öppna fält ligger Wallby Säteri. Ett idylliskt hotell utanför Vetlanda. Här är tystnaden påtaglig och vyerna utsökta. I ett Countryside Break på Wallby Säteri kan du koppla av och ladda batterierna.

Om du blir sugen på äventyr när du är på plats så kan du paddla kanot, basta och till eller med vaska guld.

4. Ta en paus på Körunda hotell

Spela golf på Körunda Golf & Konferenshotell

Vackert beläget intill sjön Muskan hittar du Körunda Hotell. Hotellet är känt för sina fina golfmöjligheter men erbjuder så mycket mer. Här njuter du av naturen bakom knuten, det goda köket och om andan faller på så står bastuflotten guppande redo för dig och ditt sällskap.

5. Ett sagoslott i Bro – Lejondals Slott

Lejondals Slott

Endast 40 minuters bilväg från Stockholm, Lejondals Slott. Dess omgivningar bjuder på rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet “sagoslott”.

Liknande inlägg

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev