Upptäck Sverige med ett Countryside Break

Efter den långa vintern kommer våren med värme, ljus och knoppar på träden. Små krokusar och snödroppar tränger upp ur jorden och energin kommer sakta men säkert tillbaka. Efter vinterns mörka dagar börjar vi uppskatta att spendera vår tid utomhus i vårt vackra land.

Upptäck Sverige med ett Countryside Break! Med detta paket kan du njuta av att vara utomhus i det härliga vädret eller slappna av i hotellets mysiga rum. Du sover gott på något av våra unika hotell, äter smarriga frukostar och smakrika trerättersmiddagar.

Här tipsar vi om 5 härliga resmål att upptäcka Sverige med:

1. Upptäck Sverige och bo på Två Skyttlar

Erbjudanden på Två Skyttlar

När du bor på Två Skyttlar omsluts du av en frodig omgivning av skogar, ängar och vattendrag. Det är en plats där du kan uppleva fullkomlig harmoni, låta vardagens stress försvinna och verkligen känna dig som hemma. Det är en plats där varje andetag fylls av frisk luft och varje steg leder till upptäckter i naturens skiftande skönhet.

Här, bortom stadens brus och vardagens hektik, finner du en fristad för själen. Det är en plats där klockan tappar sin makt och du kan tillåta dig att följa din egen takt. Oavsett om du väljer att utforska de många vandringslederna som slingrar sig genom skogarna, ta en lugn paddeltur på det närliggande vattnet eller helt enkelt bara njuta av stillheten och låta tankarna vandra fritt, så är Två Skyttlar en plats där du kan återfå balans och finna inre ro.

Om du väljer att ta en Countryside Break här, kan du vara säker på att du kommer att lämna platsen mätt, belåten och fullt utvilad.

2. Ta en Countryside Break på Hotel Montagne

Boka hotellpaket på Hotel Montagne

Under en Countryside Break på Hotel Montagne, ett av Sveriges äldsta bevarade hotell, får du möjlighet att fördjupa dig i samtal om livet, minnen och drömmar. Beläget i den historiska bruksorten Åmmeberg, bjuder hotellet in till en unik upplevelse. Promenera längs den vackra Åmmelången eller utforska den charmiga parken längs ån som binder samman Åmmelången och Vättern.

Hotellet är rikt på historia med sevärdheter som den gamla kägelbanan, det karakteristiska vattentornet och det vackra lokstallet. Dessa platser bär på en stolt historia från den tid då gruvbolaget Vielle Montagne bidrog till uppbyggnaden av Åmmeberg under mitten av 1800-talet.

3. Upptäck Sverige och bo på Wallby Säteri

Upptäck Sverige och bo på Wallby Säteri

I den förtrollande naturen i Småland, vid spegelblanka sjöar, stora skogar och vidsträckta fält, hittar du Wallby Säteri. Ett idylliskt hotell beläget utanför Vetlanda. Här är tystnaden närmast påtaglig och vyerna är oöverträffliga. Under en Countryside Break på Wallby Säteri får du möjlighet att verkligen koppla av och ladda dina batterier.

Om du känner dig äventyrslysten när du är här kan du utforska spännande aktiviteter som kanotpaddling, bastubad och till och med guldvaskning.

4. Ta en paus på Körunda hotell

Körunda Hotell

Vackert beläget vid stranden av sjön Muskan, välkomnar Körunda Hotell dig till en oas av frid och komfort. Hotellet är välkänt för sina utmärkta golfmöjligheter, men det erbjuder så mycket mer än så. Här kan du inte bara uppskatta naturens skönhet precis utanför dörren, utan även avnjuta högklassig matlagning och enastående service.

Om du känner för det, kan du också unna dig en unik upplevelse på den guppande bastuflotten, redo att ge dig och ditt sällskap en stunds avkoppling mitt ute på vattnet.

5. Upptäck Sverige och bo på sagoslottet Lejondals Slott

Lejondals Slott

Endast 40 minuters bilresa från livliga Stockholm finner du Lejondals Slott. Denna historiska pärla är inbäddad i en idyllisk och naturskön miljö, vackert belägen vid Lejondalssjön. Med generösa möjligheter till både fiske och bad, erbjuder slottet en fristad för avkoppling och äventyr.

Lejondals Slott är mer än bara en byggnad; det är en levande del av historien med sina karakteristiska tegelrosa stråtäckta fasader som genomsyras av charm och elegans. Medan du promenerar genom slottets korridorer och salar känns det som att du steg in i en saga där varje detalj är omsorgsfullt bevarad och varje vrå berättar en historia.

Boka ditt Countryside Break idag och upptäck Sverige

Oavsett om du föredrar att utforska de grönskande landskapen, andas in den friska vårluften eller bara koppla av på hotellet, så är vårens ankomst en perfekt tid att uppleva Sverige med ett Countryside Break. Ta del av den sprudlande energin och skönheten som omger dig när du reser genom vårt vackra land. Boka din getaway idag och låt oss ta hand om resten.

Välkommen till en tid av avkoppling, äventyr och minnesvärda upplevelser i den svenska landsbygden.

Liknande inlägg

Hotell Ängavallen

Semestra i Sverige

Utforska Sveriges fantastiska natur och upptäck dolda semesterpärlor med Countryside Hotels. Att semestra i Sverige är inte bara en möjlighet att uppleva landets mångsidiga kultur

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev