Upptäck Sverige med ett Countryside Break

Efter den långa vintern kommer våren med värme, ljus och knoppar på träden. Små krokusar och snödroppar tränger upp ur jorden och energin kommer sakta men säkert tillbaka. Efter vinterns mörka dagar börjar vi uppskatta att spendera vår tid utomhus i vårt vackra land.

Genom ett Countryside Break kan du njuta av att vara utomhus i det härliga vädret eller slappna av i hotellets mysiga rum. Du sover gott på något av våra unika hotell, äter smarriga frukostar och smakrika trerättersmiddagar. Här tipsar vi om tre härliga resmål:

1. Bo på Söderfors Herrgård

Upptäck Sverige med ett Countryside Break

Ta en välförtjänt paus i vardagen på Söderfors Herrgård. Vid Dalälvens strömmande vatten ligger bruksgården från 1600-talet. Den vackra restaurangen har kvar original taket och serverar spännande menyer. Med magen full av goda smaker kan du koppla av i relaxavdelningen eller se dig omkring i omgivningen.

Läs mer här

2. Ta en Countryside Break på Hotell Slottsbacken

Ta ett Countryside Break på Hotell Slottsbacken

Prata om livet, minnen och drömmar under ett Countryside Break i historiska Visby. Innanför ringmuren, nära havet och historiska byggnader ligger Hotell Slottsbacken. Endast någon minut från huvudgatan i Visby kan du spendera tysta och lugna kvällar på hotellrummet. Samla energi, ät god mat och ta det lugnt. Börjar det kittlas det i benen finns det mycket att upptäcka på ön utanför dörren.

Läs mer här

3. Boka Wallby Säteri

Wallby Säteri

I vackra Småland, vid spegelblanka sjöar, stora skogar och öppna fält ligger Wallby Säteri. Ett idylliskt hotell utanför Vetlanda. Här är tystnaden påtaglig och vyerna utsökta. I ett Countryside Break på Wallby Säteri kan du koppla av och ladda batterierna.

Om du blir sugen på äventyr när du är på plats så kan du paddla kanot, basta och till eller med vaska guld.

Läs mer här

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Liknande inlägg

Gods & Gårdar hotellweekend på Bjertorp Slott

4 slott i Mellansverige

Vem har inte drömt om att bo på ett slott? Sagolika miljöer med fantastiska utsmyckningar och pampiga trädgårdar. Att bara promenera runt på omgivningarna är

Läs mer

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev