Värmande Herrgårdsweekend

Januari, februari och mars är långa kyliga månader i väntan på vårens knoppar. Även om dagarna blir ljusare och den ofta närvarande snön lyser upp och förgyller dagarna kan det kännas mörkt, kallt och tradigt. Passa då på att komma bort på en värmande Herrgårdsweekend!

Boka en värmande herrgårdsweekend på Asa Herrgård

Värmande Herrgårdsweekend

Vid det småländska höglandet är naturen påtagligt både lugnande och rogivande. Tystheten kring Asa Herrgård känns ända in i själen. Naturens egna melodier är ljuden du kommer få höra när du besöker Asa Herrgård. Det gula huset med vita knutar skapar en vacker kontrast mot den vita snön. På hotellet bor du tryggt och skönt och i restaurangen lagas mat med hjärtat i Småland. Råvarorna är lokala från skogen, småländska sjöar och gårdar, här äter du gott och hållbart.

Boka här

Unna er en weekend på Hennikehammar Herrgård

Värmande Herrgårdsweekend

Den idylliska herrgården tonar upp sig i Filipstad, mitt i de värmländska bergslagen. Hennikehammars herrgårds historia går tillbaka till 17oo-talet vilket återspeglas i charmiga och unika hotellrum. Hotellets kök lagar värmländsk mat som går i harmoni med säsongens råvaror. Menyn förändras därmed kreativt i samband med säsongens utbud. I den stämningsfulla matsalen kan du avnjuta maten i både stora och små sällskap.

Boka här

Boka en värmande herrgårdsweekend på Ulvsby

Ulvsby Herrgård

I natursköna omgivningar utanför värmländska Sunne finner du Ulvsby Herrgård. Gården sägs ha varit förebild till Länsmansgården i Selma Lagerlöfs ”Gösta Berlings saga” och man kan än idag känna historiens vingslag genomsyra gårdens charm och inredning. Här står även god mat och dryck i fokus. Köket anses vara ett av Värmlands bästa och man arbetar här till stor del med lokala råvaror.

Boka här

Liknande inlägg

Staycation - Upplev lugnet i närheten av Stockholm

Staycation – Hotell nära Stockholm

Vill du spendera fartfylld tid i storstaden för att sedan landa i lugnet? Eller kanske vill du bort från vardagens storstadsstress? Oavsett om du är boende eller besökare i Stockholm så finner du lugnet hos något av våra hotell.

Läs inlägget

Följ oss

Senaste nyheterna

Kategorier

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev