Weekendpaket och hotellupplevelser

Inget av våra charmiga och personliga hotell är det andra likt. Varje vistelse du har hos oss innebär en helt ny upplevelse som sätter guldkant på vardagen. Och det är inte bara hotellen som skiljer sig åt –  på Countryside Hotels hittar du också en stor variation av weekendpaket, weekendresor och hotellpaket med många olika teman som varierar efter säsong och hotell.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag är det på tiden! I november serveras gåsen tillsammans med svartsoppa & äppelkaka.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Välj mellan flera olika weekendresor

Om du letar efter lugn och ro kanske du väljer att boka en romantisk weekend, en vistelse på spa eller kanske en gourmethelg med vinprovarpaket. Eller varför inte välja ett champagnetema? Om du vill vara mer aktiv under vistelsen kan du istället krydda din weekendresa med träning på en rad olika teman. En golfrunda, en krogshow, museirunda, jakt, vandring, fiske, ridning, skidåkning eller genom att lösa en mordgåta.

Gourmépaket

Välj det hotellpaket som passar just dig!

Du behöver inte åka långt för att koppla av. Vilket paket du än väljer kommer du få njuta av god mat, utsökta viner, nyladdad energi och fantastiska hotell som har mycket att erbjuda.

Du kan dessutom även välja en mix av flera weekendpaket så att du får en perfekt kombination för just dina behov. Så skäm bort dig själv, din familj eller någon annan som du tycker väldigt mycket om med en oförglömlig weekend!

Boka din weekendresa först – fråga sedan

Boka din weekendresa redan nu och betala på plats på hotellet – avbokning utan kostnad fram till dagen innan ankomst gäller om inget annat uppges.