Weekendpaket och hotellupplevelser

Varje vistelse hos oss är en unik och personlig upplevelse, då inget av våra charmiga hotell är det andra likt. På Countryside Hotels kan du välja bland ett stort utbud av weekendpaket och weekendresor, samt hotellpaket och upplevelser med olika teman som varierar efter säsong och hotell. Vi vill göra din vardag extra speciell och ge dig möjligheten att uppleva något nytt varje gång du besöker oss.

5 utomhusupplevelser du måste testa i sommar

Fiskepaket

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Läs mer om paketet
Sommar på Aspenäs Herrgård

Fredagsmys

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Läs mer om paketet
Boka golfpaket på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Golfpaket

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Läs mer om paketet
Boka gourmetpaket på Eriksberg Hotell

Gourmétpaket

En gourmetweekend & ett gourmetpaket på ett av våra hotell är en frestelse för alla dina sinnen! Något att längta efter eller att drömma sig tillbaka till.

Läs mer om paketet
Hälso- och träningshelger på hotell

Hälso-och träningshelger

Våra hotell kan kombinera din weekendresa med träning eller hälsa i fokus. Passa på att delta i en fysisk aktivitet på dagen för att sedan njuta av en god, närproducerad middag på kvällen.

Läs mer om paketet
Boka en jaktweekend på Asa Herrgård

Jaktresor

Planerar du inför årets jaktsäsong? Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur där du får ladda upp med en härlig frukost på hotell.

Läs mer om paketet
Boka julpaket på Hennickehammars Herrgård

Julpaket

Till toner av julmusik välkomnar vi er in i värmen! Unna er ett annorlunda julfirande och fira jul på hotell, slott eller herrgård.

Läs mer om paketet
Fredriksborg Hotell

Mårten Gås

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag ännu är det på tiden! I november serveras traditionellt gåsen tillsammans med svartsoppa och äppelkaka på utvalda hotell.

Läs mer om paketet
Boka midsommarpaket på hotell

Midsommarfirande

Låt denna midsommar bli ett minne för livet! Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Läs mer om paketet
Bastuflotte på Körunda Hotell

Minisemester

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt eller två, sätter guldkant på tillvaron och laddar upp er med ny energi.

Läs mer om paketet
Nöje och kultur på Vadstena Klosterhotell

Nöje & kultur

Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter! Från våra hotell är det aldrig långt från kultur och vill ni ha nöjen utanför dörren kan vi erbjuda övernattning där också.

Läs mer om paketet
Möten och fest på Bjertorp Slott

Nyårspaket

Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Läs mer om paketet
Boka ett påskpaket med hela familjen

Påskpaket

Boka ett påskpaket så tar vi hand om städningen, disken och matlagningen. Allt du behöver göra är att njuta och koppla av. Välkommen till en underbar påsk!

Läs mer om paketet
Boka en romantisk weekend

Romantisk weekend

En romantisk weekend på tu man hand på ett av Sveriges mest romantiska hotell – Visst låter det alldeles, alldeles underbart? Här finns gott om tid för romantik. Tid för er.

Läs mer om paketet
Boka ett seniorpaket på Bjertorp Slott

Seniorpaket

Att bo på hotell som senior är ett sätt att unna sig själv och skapa minnen av bekväma och lyxiga stunder i livet. Här har vi samlat hotellpaket som är speciellt utformade för dig över 65 år.

Läs mer om paketet
Fira midsommar på Wallby Säteri

Sommarpaket

Sommarpaket Och nu så vill vi sjunga att sommaren är här… Äntligen blir dagarna längre och vi får skymta solen lite mer dagligen. Fåglarna kvittrar,

Läs mer om paketet
Boka en spaweekend på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Spaweekend

Att boka en spaweekend är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen på. Andas, pusta ut & njut på ett av våra naturnära & unika spahotell!

Läs mer om paketet
Wallby Säteri

Ut & njut

Njut av natursköna upplevelser. Vare sig det är puls och träning eller bara en promenad i skogen med en picknick vid en sjö, så kan du hitta ditt hotellpaket här.

Läs mer om paketet
Boka vandringsresor & vandringspaket i Sverige

Vandringsresor

Många av våra hotell är placerade med fina naturstråk och vandringsleder runt hörnet. Redo för dig att ge dig ut på promenad med matsäcken och vandringsstaven!

Läs mer om paketet
Hotellrum på Villa Sjötorp

Workation

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Läs mer om paketet

Välj mellan flera olika weekendresor och hotell

Om du letar efter lugn och ro kanske du väljer att boka ett romantiskt weekendpaket, en vistelse på spa eller kanske en gourmethelg med vinprovarpaket. Eller varför inte välja ett paket med champagnetema?

Om du vill vara mer aktiv under vistelsen kan du istället krydda din weekendresa med träning och en rad olika teman. En golfrunda, en krogshow, museirunda, jakt, vandring, fiske, ridning, skidåkning eller genom att lösa en mordgåta.

Spaweekend på Stufvenäs Gästgifveri & SPA
Boka weekendpaket på Aspenäs Herrgård

Välj det hotellpaket som passar just dig!

Du behöver inte åka långt för att koppla av. Vilket weekendpaket du än väljer kommer du få njuta av god mat, utsökta viner, nyladdad energi och fantastiska hotell som har mycket att erbjuda.

Du kan dessutom även välja en mix av flera olika weekendpaket så att du får en perfekt kombination för just dina behov. Så skäm bort dig själv, din familj eller någon annan som du tycker väldigt mycket om med en oförglömlig weekend!

Boka din weekendresa först – fråga sedan

Boka din weekendresa redan nu och betala på plats på hotellet – avbokning utan kostnad fram till dagen innan ankomst gäller om inget annat uppges.

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev