Alla hjärtans dag på hotell

Fira Alla hjärtans dag på ett av romantiska hotell. Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

Alla hjärtans dag-paket

Stufvenäs Gästgifveri

Fira Alla hjärtans dag på ett av våra romantiska hotell. Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

Slå på stort på Alla hjärtans dag

Snart är årets mest romantiska dag här. På Alla hjärtans dag är det många som passar på att visa sin partner lite extra omtanke. Enligt Svensk Handel är den vanligaste presenten på Alla hjärtans dag röda rosor, följt av att bjuda sin älskade på middag. Varför inte slå på stort istället och överraska din älskling med en alla hjärtans dag weekend på hotell?

Om du letar efter den perfekta alla hjärtans dag-presenten hittar du den här! Spa, avkoppling, romantik, god mat och övernattning. Kan man önska sig något annat mitt i kalla februari? Ta med dig din partner på ett underbart hotellpaket, njut och spendera tid med den du älskar i lugn och ro.

Alla hjärtans dag- erbjudanden

Våra andra weekendpaket:

Fira midsommar på Wallby Säteri

Sommarpaket

Sommarpaket Och nu så vill vi sjunga att sommaren är här… Äntligen blir dagarna längre och vi får skymta solen lite mer dagligen. Fåglarna kvittrar,

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev