Alla hjärtans dag på hotell

Fira Alla hjärtans dag på ett av romantiska hotell. Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

Alla hjärtans dag-paket

Fira Alla hjärtans dag på ett av våra romantiska hotell. Vandra hand i hand i stjärnljuset, upplev en smakresa och få ro utanför vardagens bestyr. Att ta tid för varandra och visa uppskattning är något vi önskar att fler prioriterade.

Slå på stort på Alla hjärtans dag

Snart är årets mest romantiska dag här. På Alla hjärtans dag är det många som passar på att visa sin partner lite extra omtanke. Enligt Svensk Handel är den vanligaste presenten på Alla hjärtans dag röda rosor, följt av att bjuda sin älskade på middag. Varför inte slå på stort istället och överraska din älskling med en alla hjärtans dag weekend på hotell?

Om du letar efter den perfekta alla hjärtans dag-presenten hittar du den här! Spa, avkoppling, romantik, god mat och övernattning. Kan man önska sig något annat mitt i kalla februari? Ta med dig din partner på ett underbart hotellpaket, njut och spendera tid med den du älskar i lugn och ro.

Alla hjärtans dag- erbjudanden

Våra andra weekendpaket:

Hälso- och träningshelger på hotell

Hälso-och träningshelger

Våra hotell kan kombinera din weekendresa med träning eller hälsa i fokus. Passa på att delta i en fysisk aktivitet på dagen för att sedan njuta av en god, närproducerad middag på kvällen.

Läs mer om paketet
Hotellrum på Villa Sjötorp

Workation

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Läs mer om paketet
Bastuflotte på Körunda Hotell

Minisemester

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt eller två, sätter guldkant på tillvaron och laddar upp er med ny energi.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev