Countryside Weekend

Efter en lång arbetsvecka är ni efter ett par timmars bilfärd framme vid hotellet. Åh, vad ni har sett fram emot det här! Vänlig personal tar emot och visar er till rummet där bubbel står på kylning. Du tappar upp ett bad, tänder några ljus och kliver i det varma vattnet. En underbar början på en otroligt underbar helg.

Njut av en härlig Countryside Weekend

Med en Countryside Weekend anländer ni på fredagen och möts av kyld, bubblande dryck på rummet. Gör er redo för trerätters middag (exklusive dryck) båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé. En ny dag med nya upplevelser väntar!

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Dömle Herrgård

Söderköpings Brunn

Hotell Järvsöbaden

Hennickehammars Herrgård

Söderfors Herrgård

Salt & Sill

Västanå Slott

Körunda Hotell

Munkedals Herrgård

Smådalarö Gård

Gimo Herrgård

Storsätra Fjällhotell

Albert Hotell

Pensionat Styrsö Skäret AB

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Båsenberga

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Ängavallen

Tällbergsgården

Fredriksborg Hotell

Ulvsby Herrgård

Sundbyholms Slott

Hestraviken hotell och restaurang

Krokstad Herrgård

Wirsbo Herrgård

Toftaholm Herrgård

Wallby Säteri Country Resort AB

Mauritzbergs Slott & Golf

Idala Gård

Villa Sjötorp

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Gransholm

Asa Herrgård

Nääs Fabriker

Vadstena Klosterhotell

Skultuna Brukshotell AB

Karlaby Kro

Möckelsnäs Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.