Åk på härliga fiskeresor med ett fiskepaket

En morgon, strax efter solens uppgång, med naturen nära inpå är för många en av de mest rogivande sätt att vakna på. Att den tiden på dygnet även uppleva stillheten vid vatten är en svårslagen kombination.

De flesta utav våra hotell ligger naturskönt med närhet till sjöar, hav eller stilla vattendrag och passar då även utmärkt för några fisketurer mellan goda middagar och trevligt umgänge. Så packa väskan med fiskeredskap och boka en weekend eller ett fiskepaket på något av våra passande hotell.

Wallby Säteri Country Resort AB

Njut av en fiskeresa på ett av våra naturnära hotell

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter. Från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser med någon professionell aktör till hjälp. Fiskeresor i Sverige har under senare år vuxit stort i popularitet. Kanske är det för att alla – stor som liten, gammal som ung – kan fiska tillsammans, oavsett kunskapsnivå och tidigare erfarenheter. Det är lätt att samla ett sällskap för en minnesvärd stund eller njuta av lite egentid med ett spö i handen.

Våra svenska vatten bjuder på ett smörgåsbord av fina fiskar så som gädda, abborre, lax, makrill och gös. Vill ni prova på någon annorlunda fiskeaktivitet på västkusten bjuder Pensionat Styrsö Skäret in till hummerfiske, och Villa Sjötorp till att fånga musslor under deras Musselexpedition. Befinner ni er i Småland passar kanske ett familjeäventyr eller en svensexa på Wallby Säteri med kräftfiske och brasa på stranden bäst?

Hotell som erbjuder paket för fiske & som lämpar sig särskilt mycket för fiskeresor:

(närmaste stad/område inom parentes).

För att boka en fiskesemester:

Boka ett rum på det hotell som passar för din fiskesemester. Fiskekort köper du enkelt via www.fiskekort.se (hemsida eller app). Där finns även information om fiskevatten kring våra hotell. Vi hjälper dig gärna att finna rätt alternativ! Skicka dina önskemål till oss på info@countrysidehotels.se så återkommer vi med de förslag som passar dina behov bäst.

Här kan du läsa mer om vilka lagar och regler som gäller för sportfiske i Sverige. (källa: Sportfiskarna.se)

Våra andra weekendpaket:

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.