Åk på härliga fiskeresor med ett fiskepaket

En morgon, strax efter solens uppgång, med naturen nära inpå är för många en av de mest rogivande sätt att vakna på. Att den tiden på dygnet även uppleva stillheten vid vatten är en svårslagen kombination.

De flesta utav våra hotell ligger naturskönt med närhet till sjöar, hav eller stilla vattendrag och passar då även utmärkt för några fisketurer mellan goda middagar och trevligt umgänge. Så packa väskan med fiskeredskap och boka en weekend eller ett fiskepaket på något av våra passande hotell.

Wallby Säteri Country Resort AB

Njut av en fiskeresa på ett av våra naturnära hotell

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter. Från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser med någon professionell aktör till hjälp. Fiskeresor i Sverige har under senare år vuxit stort i popularitet. Kanske är det för att alla – stor som liten, gammal som ung – kan fiska tillsammans, oavsett kunskapsnivå och tidigare erfarenheter. Det är lätt att samla ett sällskap för en minnesvärd stund eller njuta av lite egentid med ett spö i handen.

Sjön vid Sundbyholms Slott

Våra svenska vatten bjuder på ett smörgåsbord av fina fiskar så som gädda, abborre, lax, makrill och gös. Vill ni prova på någon annorlunda fiskeaktivitet på västkusten bjuder Pensionat Styrsö Skäret in till hummerfiske, och Villa Sjötorp till att fånga musslor under deras Musselexpedition. Befinner ni er i Småland passar kanske ett familjeäventyr eller en svensexa på Wallby Säteri med kräftfiske och brasa på stranden bäst?

Hotell som erbjuder paket för fiske & som lämpar sig särskilt mycket för fiskeresor:

(närmaste stad/område inom parentes).

För att boka en fiskesemester:

Boka ett rum på det hotell som passar för din fiskesemester. Fiskekort köper du enkelt via www.fiskekort.se (hemsida eller app). Där finns även information om fiskevatten kring våra hotell. Vi hjälper dig gärna att finna rätt alternativ! Skicka dina önskemål till oss på info@countrysidehotels.se så återkommer vi med de förslag som passar dina behov bäst.

Här kan du läsa mer om vilka lagar och regler som gäller för sportfiske i Sverige. (källa: Sportfiskarna.se)

Våra andra weekendpaket:

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.