Fredagsmys med ett weekendpaket

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder fredagsmys nedkoppling och tid för partnern, vännen, mamma eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Förgyll din helg med fredagsmys på ett av våra fina hotell

En del av våra hotell har satt ihop speciella paket för att förgylla just din fredag. Hur vill du sätta guldkant på favoritdagen på veckan? Framför teven, med ett glas bubbel på kvällen eller kanske genom att njuta av en utsökt middag med ett gott vin till? Eller varför inte genom att skämma bort dig själv och en speciell person med ett  underbart spa-paket? På våra hotell finner du många olika weekendpaket som gör din fredag helt oförglömlig!

Välkommen till en underbar helg på Countryside Hotels!

Sundbyholms Slott

Vadstena Klosterhotel

Hestraviken hotell och restaurang

Hennickehammars Herrgård

Pensionat Styrsö Skäret AB

Villa Sjötorp

Villa Gransholm

Toftaholm Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Albert Hotell

Våra andra weekendpaket:

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.