Fredagsmys med ett weekendpaket

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder fredagsmys nedkoppling och tid för partnern, vännen, mamma eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Förgyll din helg med fredagsmys på ett av våra fina hotell

En del av våra hotell har satt ihop speciella paket för att förgylla just din fredag. Hur vill du sätta guldkant på favoritdagen på veckan? Framför teven, med ett glas bubbel på kvällen eller kanske genom att njuta av en utsökt middag med ett gott vin till? Eller varför inte genom att skämma bort dig själv och en speciell person med ett  underbart spa-paket? På våra hotell finner du många olika weekendpaket som gör din fredag helt oförglömlig!

Välkommen till en underbar helg på Countryside Hotels!

Vadstena Klosterhotell

Mauritzbergs Slott & Golf

Hestraviken hotell och restaurang

Hennickehammars Herrgård

Pensionat Styrsö Skäret AB

Villa Sjötorp

Villa Gransholm

Möckelsnäs Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Fredriksborg Hotell

Albert Hotell

Våra andra weekendpaket:

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.