Fredagsmys med ett weekendpaket

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder fredagsmys nedkoppling och tid för partnern, vännen, mamma eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Förgyll din helg med fredagsmys på ett av våra fina hotell

En del av våra hotell har satt ihop speciella paket för att förgylla just din fredag. Hur vill du sätta guldkant på favoritdagen på veckan? Framför teven, med ett glas bubbel på kvällen eller kanske genom att njuta av en utsökt middag med ett gott vin till? Eller varför inte genom att skämma bort dig själv och en speciell person med ett  underbart spa-paket? På våra hotell finner du många olika weekendpaket som gör din fredag helt oförglömlig!

Välkommen till en underbar helg på Countryside Hotels!

Hennickehammars Herrgård

Pensionat Styrsö Skäret AB

Stufvenäs Gästgifveri

Hestraviken hotell och restaurang

Mauritzbergs Slott & Golf

Villa Sjötorp

Villa Gransholm

Vadstena Klosterhotell

Möckelsnäs Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.