Golfpaket

Golf är kanske den sport vi allra mest förknippar med både anrika omgivningar och naturupplevelser. Det är kanske därför inte någon tillfällighet att det är vid Countryside Hotels slott, herrgårdar, pensionat och gästgiverier vi finner några av Sveriges allra bästa golfanläggningar.

Våra hotell har golfpaket som är perfekta för golfentusiasten

Idag har sporten växt till att bli en av de vanligaste i vårt land och den kan anpassas för alla. För dig som är erfaren och vill varva ner med en välförtjänt runda eller för er nybörjare som vill utmana varandra på öppna golfbanor med pay and play.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt! I kombination av utsökt mat och storslagen natur kan du få en perfekt golfweekend. Tänk dig att övernatta så nära golfbanan att du nästan kan slå en hole in one direkt från hotellrummet. I listan nedan kan du leta upp det golfpaket som passar din golfresa eller golfupplevelse bäst.

Välkommen till första tee!

Bjertorp Slott

Vadstena Klosterhotell

Hotell Järvsöbaden

Mauritzbergs Slott & Golf

Körunda Hotell

Båsenberga

Skultuna Brukshotell AB

Västanå Slott

Villa Sjötorp

Nääs Fabriker

Möckelsnäs Herrgård

Ulvsby Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Söderköpings Brunn

Våra andra weekendpaket:

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.