Gourmetpaket

Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh. En gourmetweekend på våra hotell är en frestelse för alla sinnen, att längta efter eller att drömma sig tillbaka till.

Njut utav god mat med ett av våra gourmetpaket

Ni anländer till något utav våra hotell för att koppla av från vardagen hemma. Kanske passar ni på att fira en födelsedag, ett bröllop eller helt enkelt söker en gastronomisk upplevelse. Oavsett anledning är det någon annan som står för helgens middag fylld av god mat och livets goda delikatesser. Vi hälsar er välkomna till bords och en utsökt förrätt, som efterhand mynnar ut i en kulinarisk buffé med lokala råvaror i fokus. Avsluta kvällen med en läcker efterrätt och koppla sedan av med en whisky eller ett glas vin i någon vacker salong.

Våra hotellkök har utmärkelser

Våra hotellkök har utmärkelser från bland andra White Guide, Chaine des Rôtisseurs och Sveriges Bästa Bord vilket talar sitt tydliga språk. Du som väljer en gourmethelg på ett Countryside Hotell får njuta av mat av högklassig restaurang. Kanske kommer dagens middagstips från någon av Sveriges duktiga tv-kockar?

Låter det här som ett weekendpaket i din smak? Klicka dig vidare i listan nedan för att hitta just din gourmetweekend.

Söderköpings Brunn

Hennickehammars Herrgård

Söderfors Herrgård

Västanå Slott

Körunda Golf & Konferenshotell

Albert Hotell

Pensionat Styrsö Skäret AB

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Båsenberga

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Sundbyholms Slott

Toftaholm Herrgård

Villa Sjötorp

Brösarps Gästgifveri & SPA

Vadstena Klosterhotell

Karlaby Kro

Möckelsnäs Herrgård