Gourmetpaket som passar en livsnjutare

Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh. En gourmetweekend på våra hotell är en frestelse för alla sinnen, att längta efter eller att drömma sig tillbaka till.

Söderköpings Brunn

Hennickehammars Herrgård

Söderfors Herrgård

Salt & Sill

Västanå Slott

Gimo Herrgård

Albert Hotell

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Pensionat Styrsö Skäret AB

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Båsenberga

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Sundbyholms Slott

Krokstad Herrgård

Wirsbo Herrgård

Toftaholm Herrgård

Villa Sjötorp

Brösarps Gästgifveri & SPA

Vadstena Klosterhotell

Möckelsnäs Herrgård

Njut utav god mat med ett gourmetpaket

Ni anländer till något utav våra hotell för att koppla av från vardagen hemma. Kanske passar ni på att fira en födelsedag, ett bröllop eller helt enkelt söker en gastronomisk upplevelse. Oavsett anledning är det någon annan som står för helgens middag fylld av god mat och livets goda delikatesser. Vi hälsar er välkomna till bords och en utsökt förrätt, som efterhand mynnar ut i en kulinarisk buffé med lokala råvaror i fokus. Avsluta kvällen med en läcker efterrätt och koppla sedan av med en whisky eller ett glas vin i någon vacker salong.

Munkedals Herrgård

Våra hotellkök har utmärkelser

Våra hotellkök har utmärkelser från bland andra White Guide vilket talar sitt tydliga språk. Du som väljer en gourmethelg på ett Countryside Hotell får njuta av mat av högklassig restaurang. Kanske kommer dagens middagstips från någon av Sveriges duktiga tv-kockar?

Låter gourmetpaketet som ett weekendpaket i din smak? Klicka dig vidare i listan ovanför för att hitta just din gourmetweekend

Våra andra weekendpaket:

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.