Gourmetpaket som passar en livsnjutare

Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh. En gourmetweekend på våra hotell är en frestelse för alla sinnen, att längta efter eller att drömma sig tillbaka till.

Bjertorp Slott

Söderfors Herrgård

Sundbyholms Slott

Vadstena Klosterhotel

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Hennickehammars Herrgård

Tällbergsgården

Båsenberga

Pensionat Styrsö Skäret AB

Västanå Slott

Villa Sjötorp

Möckelsnäs Herrgård

Toftaholm Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Karlaby Kro

Krokstad Herrgård

Söderköpings Brunn

Albert Hotell

Njut utav god mat med ett gourmetpaket

Ni anländer till något utav våra hotell för att koppla av från vardagen hemma. Kanske passar ni på att fira en födelsedag, ett bröllop eller helt enkelt söker en gastronomisk upplevelse. Oavsett anledning är det någon annan som står för helgens middag fylld av god mat och livets goda delikatesser. Vi hälsar er välkomna till bords och en utsökt förrätt, som efterhand mynnar ut i en kulinarisk buffé med lokala råvaror i fokus. Avsluta kvällen med en läcker efterrätt och koppla sedan av med en whisky eller ett glas vin i någon vacker salong.

Munkedals Herrgård

Våra hotellkök har utmärkelser

Våra hotellkök har utmärkelser från bland andra White Guide vilket talar sitt tydliga språk. Du som väljer en gourmethelg på ett Countryside Hotell får njuta av mat av högklassig restaurang. Kanske kommer dagens middagstips från någon av Sveriges duktiga tv-kockar?

Låter gourmetpaketet som ett weekendpaket i din smak? Klicka dig vidare i listan ovanför för att hitta just din gourmetweekend

Våra andra weekendpaket:

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.