Hälso-och träningshelger

På våra hälso-och träningshelger utesluter det ena inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det. Tvärtom! Passa på att delta i en fysisk aktivitet på dagen för att sedan njuta av en god, närproducerad middag med ett gott och gärna ekologiskt vin på kvällen.

Våra hälso- och träningspaket

Bjertorp Slott

Dömle Herrgård Spa & Resort

Hennickehammars Herrgård

Aspenäs Herrgård

Eriksberg Vilt & Natur

Tällbergsgårdens Hotell

Stufvenäs Gästgifveri

Nääs Fabriker

Rosersbergs Slottshotell

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det. Tvärtom! Passa på att delta i en fysisk aktivitet på dagen för att sedan njuta av en god, närproducerad middag med ett gott och gärna ekologiskt vin på kvällen.

Kombinera hälsa och träning med njutning och avkoppling

Våra hotell kombinerar en weekendresa med träning eller hälsa i fokus och som passar just för dig. Oavsett om ditt mål är att cykla Vätternrundan, gå i mål i Vasaloppet, få en bättre tid än kollegan i Göteborgsvarvet eller bara njuta lite extra av kvällens välförtjänta och utsökt goda middag kan du finna alternativ i listan ovan. Utbuden kan variera mellan hotell och säsong.

Hälso-och träningshelger på Fryksås Hotell & Gestgifveri

Våra hälso- och träningshelger erbjuder många olika aktiviteter

Lämna maskinerna på ditt gym för en helg och sök upp något utav våra natursköna områden istället! Upplev våra svenska vackra skogar via vandring, cykling och skidor. På våra hälso-och träningshelger kan du njuta av en välgörande yoga, sitt upp till häst för en ridtur eller samla vännerna för en härlig och rolig kanothelg. Om du efter lite tuffare träningsschema kan vi erbjuda triathlon eller ett utmanande fyspass.

Våra andra weekendpaket:

Boka gourmetpaket på Eriksberg Hotell

Gourmétpaket

En gourmetweekend & ett gourmetpaket på ett av våra hotell är en frestelse för alla dina sinnen! Något att längta efter eller att drömma sig tillbaka till.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev