Hälso-och träningshelger

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det. Tvärtom! Passa på att delta i en fysisk aktivitet på dagen för att sedan njuta av en god, närproducerad middag med ett gott och gärna ekologiskt vin på kvällen.

Våra hälso- och träningshelger erbjuder många olika aktiviteter

Lämna maskinerna på ditt gym för en helg och sök upp något utav våra natursköna områden istället! Upplev våra svenska vackra skogar via vandring, cykling och skidor. Njut av en välgörande yoga, sitt upp till häst för en ridtur eller samla vännerna för en härlig och rolig kanothelg. Om du efter lite tuffare träningsschema kan vi erbjuda triathlon eller ett utmanande fyspass.

Bjertorp Slott

Hestraviken hotell och restaurang

Körunda Hotell

Nääs Fabriker

Toftaholm Herrgård

Asa Herrgård

Kombinera hälsa och träning med njutning och avkoppling

Våra hotell kombinerar en weekendresa med träning eller hälsa i fokus och som passar just för dig. Oavsett om ditt mål är att cykla Vätternrundan, gå i mål i Vasaloppet, få en bättre tid än kollegan i Göteborgsvarvet eller bara njuta lite extra av kvällens välförtjänta och utsökt goda middag kan du finna alternativ i listan nedan. Utbuden kan variera mellan hotell och säsong.

Träning på Fryksås Hotell & Gestgifveri

Våra andra weekendpaket:

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.