Jul & Nyårspaket

Kring högtider som jul och nyår är vi gärna tillsammans med familj eller vänner. För att uppleva ett annorlunda och rogivande avslut på året kan ni boka ett jul- eller nyårspaket med hotellövernattning hos oss och välja mellan julbord eller nyårssupé.

Till toner av julmusik välkomnar vi er in i värmen. Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar. Ni checkar in i era vackra rum för en stund med avkoppling. Kanske lockar lite välgörande massage eller en varm bastu innan ni bjuds till bords i matsalen. Julmat i långa rader med fokus på närproducerade och lokala råvaror, och med smak av kärlek och hög kunskap.

December är en lång månad kantad av högtider med umgänge, god mat och delikatesser. Efter advent, lucia och julhelg avslutar vi med nyår. Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Gimo Herrgård

Tällbergsgården

Pensionat Styrsö Skäret AB

Villa Gransholm

Albert Hotell

Våra andra weekendpaket:

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.