Jul & Nyårspaket

Kring högtider som jul och nyår är vi gärna tillsammans med familj eller vänner. För att uppleva ett annorlunda och rogivande avslut på året kan ni boka ett jul- eller nyårspaket med hotellövernattning hos oss och välja mellan julbord eller nyårssupé.

Salt & Sill

Gimo Herrgård

Albert Hotell

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Pensionat Styrsö Skäret AB

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Båsenberga

Tällbergsgården

Wallby Säteri Country Resort AB

Villa Sjötorp

Villa Gransholm

 Till toner av julmusik välkomnar vi er in i värmen. Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar. Ni checkar in i era vackra rum för en stund med avkoppling. Kanske lockar lite välgörande massage eller en varm bastu innan ni bjuds till bords i matsalen. Julmat i långa rader med fokus på närproducerade och lokala råvaror, och med smak av kärlek och hög kunskap.

Hotellrum på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

December är en lång månad kantad av högtider med umgänge, god mat och delikatesser. Efter advent, lucia och julhelg avslutar vi med nyår. Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Våra andra weekendpaket:

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.