Jul & nyårspaket

Kring högtider som jul och nyår är vi gärna tillsammans med familj eller vänner. För att uppleva ett annorlunda och rogivande avslut på året kan ni boka ett jul- eller nyårspaket med hotellövernattning hos oss och välja mellan julbord eller nyårssupé.

Dömle Herrgård Spa & Resort

Hennickehammars Herrgård

Salt & Sill

Västanå Slott

Körunda Hotell

Gimo Herrgård

Storsätra Fjällhotell

Albert Hotell

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Pensionat Styrsö Skäret AB

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Båsenberga

Hotell Slottsbacken

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Ängavallen

Tällbergsgården

Fredriksborg Hotell

Ulvsby Herrgård

Sundbyholms Slott

Wirsbo Herrgård

Toftaholm Herrgård

Wallby Säteri Country Resort AB

Villa Sjötorp

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Gransholm

Asa Herrgård

Nääs Fabriker

Vadstena Klosterhotel

 Till toner av julmusik välkomnar vi er in i värmen. Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar. Ni checkar in i era vackra rum för en stund med avkoppling. Kanske lockar lite välgörande massage eller en varm bastu innan ni bjuds till bords i matsalen. Julmat i långa rader med fokus på närproducerade och lokala råvaror, och med smak av kärlek och hög kunskap.

Vinter på Fryksås hotell
Hotellrum på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

December är en lång månad kantad av högtider med umgänge, god mat och delikatesser. Efter advent, lucia och julhelg avslutar vi med nyår. Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Våra andra weekendpaket:

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag är det på tiden! I november serveras gåsen tillsammans med svartsoppa & äppelkaka.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.