Jul & nyårspaket

Kring högtider som jul och nyår är vi gärna tillsammans med familj eller vänner. För att uppleva ett annorlunda och rogivande avslut på året kan ni boka ett jul- eller nyårspaket med hotellövernattning hos oss och välja mellan julbord eller nyårssupé.

Salt & Sill

Bjertorp Slott

Gimo Herrgård

Sundbyholms Slott

Wallby Säteri Country Resort AB

Vadstena Klosterhotel

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Hennickehammars Herrgård

Storsätra Fjällhotell

Tällbergsgården

Båsenberga

Pensionat Styrsö Skäret AB

Västanå Slott

Villa Sjötorp

Villa Gransholm

Nääs Fabriker

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Ängavallen

Toftaholm Herrgård

Ulvsby Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Fredriksborg Hotell

Wirsbo Herrgård

Hotell Slottsbacken

Idala Gård

Dömle Herrgård Spa & Resort

Albert Hotell

Asa Herrgård

 Till toner av julmusik välkomnar vi er in i värmen. Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar. Ni checkar in i era vackra rum för en stund med avkoppling. Kanske lockar lite välgörande massage eller en varm bastu innan ni bjuds till bords i matsalen. Julmat i långa rader med fokus på närproducerade och lokala råvaror, och med smak av kärlek och hög kunskap.

Vinter på Fryksås hotell
Hotellrum på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

December är en lång månad kantad av högtider med umgänge, god mat och delikatesser. Efter advent, lucia och julhelg avslutar vi med nyår. Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Våra andra weekendpaket:

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag är det på tiden! I november serveras gåsen tillsammans med svartsoppa & äppelkaka.