Fira julafton på hotell med julpaket

Söker du efter det perfekta julpaketet för att fira julen på ett hotell? Våra julpaket inkluderar allt du behöver för att njuta av en stressfri julhelg, från läcker mat till roliga aktiviteter för hela familjen.

Våra julpaket

Stufvenäs Gästgifveri

Salt & Sill

Rosersbergs Slottshotell

Brösarps Gästgifveri & SPA

Dömle Herrgård Spa & Resort

Tällbergsgårdens Hotell

Villa Brunnby AB

Söker du efter det perfekta julpaketet för att fira julen på ett hotell? Våra julpaket inkluderar allt du behöver för att njuta av en stressfri julhelg, från läcker mat till roliga aktiviteter för hela familjen.

Ett njutbart julaftonsfirande på hotell

Till toner av julmusik välkomnar vi er in i värmen. Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar. Ni checkar in i era vackra rum för en stund med avkoppling.

Kanske lockar lite välgörande massage eller en varm bastu innan ni bjuds till bords i matsalen. Julmat i långa rader med fokus på närproducerade och lokala råvaror, och med smak av kärlek och hög kunskap.

Boka julpaket på Hennickehammars Herrgård

December är en lång månad kantad av högtider med umgänge, god mat och delikatesser. Efter advent, lucia och julhelg avslutar vi med nyår. Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant.

Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Fira julafton på hotell

Fira julen på ett hotell och upplev en oförglömlig helg tillsammans med dina nära och kära! Vår samling av hotell erbjuder unika julupplevelser som passar alla behov och önskemål. Våra hotell har olika stil och atmosfär, men alla har samma mål: att skapa den perfekta julupplevelsen för dig. Vi har olika julkoncept och menyer för att passa alla smaker, från traditionell julmat till moderna alternativ.

Oavsett vilket hotell du väljer kommer du att ha tillgång till fantastiska faciliteter och aktiviteter för att fira julen på bästa sätt. Boka nu och upplev en minnesvärd jul på ett av våra utvalda hotell!

Våra andra weekendpaket:

Hotellrum på Villa Sjötorp

Workation

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev