Mårten Gås

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag ännu är det på tiden! I november serveras traditionellt gåsen tillsammans med svartsoppa och äppelkaka. Och inte bara i Skåne, som traditionen bjuder, utan på flera platser runt om i Sverige. Här nedan hittar du ditt närmaste hotell med Mårten Gås på menyn.

Pensionat Styrsö Skäret AB

Våra andra weekendpaket:

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.