Midsommarfirande

Låt denna midsommar bli ett minne för livet! Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande från norr till söder med allt som hör en svensk midsommar till.

I Sverige förknippas väl midsommar allra mest till dans kring en midsommarstång, blomsterkransar, sill och nubbe – allt detta och lite därtill erbjuds på hotellen som arrangerar midsommarfiranden.

Varmt välkommen!

Hotell Järvsöbaden

Körunda Hotell

Tällbergsgården

Pensionat Styrsö Skäret AB

Ulvsby Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag är det på tiden! I november serveras gåsen tillsammans med svartsoppa & äppelkaka.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!