Midsommarfirande

Låt denna midsommar bli ett minne för livet! Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande från norr till söder med allt som hör en svensk midsommar till.

I Sverige förknippas väl midsommar allra mest till dans kring en midsommarstång, blomsterkransar, sill och nubbe – allt detta och lite därtill erbjuds på hotellen som arrangerar midsommarfiranden.

Varmt välkommen!

Gimo Herrgård

Sundbyholms Slott

Vadstena Klosterhotell

Hotell Järvsöbaden

Pensionat Styrsö Skäret AB

Villa Sjötorp

Ulvsby Herrgård

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.