Minisemester

Koppla ner, koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt eller två, sätter guldkant på tillvaron och laddar upp er med ny energi.

Ladda ny energi med hjälp utav en minisemester

En Minisemester hos oss på Countryside hotels innebär miljöombyte i vackra omgivningar och allt som gör livet lite extra gott att leva. Fredagsmys, slotts- eller herrgårdsweekend eller kanske en underbar spaupplevelse? Har du någon du håller kär är en kärleksfull och romantisk weekend aldrig fel! Kan du tänka dig ett bättre avslut på en lång vecka? Det kan inte vi.

Salt & Sill

Bjertorp Slott

Gimo Herrgård

Sundbyholms Slott

Vadstena Klosterhotell

Mauritzbergs Slott & Golf

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Hestraviken hotell och restaurang

Körunda Golf & Konferenshotell

Hennickehammars Herrgård

Storsätra Fjällhotell

Tällbergsgården

Båsenberga

Pensionat Styrsö Skäret AB

Västanå Slott

Villa Sjötorp

Nääs Fabriker

Möckelsnäs Herrgård

Ängavallen

Karlaby Kro

Wirsbo Herrgård

Idala Gård

Dömle Herrgård

Albert Hotell

Våra andra weekendpaket:

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.