Minisemester

Koppla ner, koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt eller två, sätter guldkant på tillvaron och laddar upp er med ny energi.

Ladda ny energi med hjälp utav en minisemester

En Minisemester hos oss på Countryside hotels innebär miljöombyte i vackra omgivningar och allt som gör livet lite extra gott att leva. Fredagsmys, slotts- eller herrgårdsweekend eller kanske en underbar spaupplevelse? Har du någon du håller kär är en kärleksfull och romantisk weekend aldrig fel! Kan du tänka dig ett bättre avslut på en lång vecka? Det kan inte vi.

Hennickehammars Herrgård

Söderfors Herrgård

Salt & Sill

Västanå Slott

Körunda Hotell

Gimo Herrgård

Storsätra Fjällhotell

Albert Hotell

Pensionat Styrsö Skäret AB

Bjertorp Slott

Båsenberga

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Tällbergsgården

Sundbyholms Slott

Hestraviken hotell och restaurang

Wallby Säteri Country Resort AB

Mauritzbergs Slott & Golf

Idala Gård

Villa Sjötorp

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Gransholm

Nääs Fabriker

Karlaby Kro

Våra andra weekendpaket:

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!