Minisemester i Sverige

Ta en paus från vardagens stress och unna dig en välförtjänt minisemester på våra hotell. En förändring av miljön, även bara för en natt eller två, kan göra underverk för både kropp och själ och ge dig ny energi.

Våra minisemestrar

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Sjötorp

Hestraviken hotell och spa

Körunda Hotell

Hotell Järvsöbaden

Villa Gransholm

Nääs Fabriker

Rosersbergs Slottshotell

Ta en paus från vardagens stress och unna dig en välförtjänt minisemester på våra hotell. En förändring av miljön, även bara för en natt eller två, kan göra underverk för både kropp och själ och ge dig ny energi.

En Minisemester hos oss på Countryside hotels innebär miljöombyte i vackra omgivningar och allt som gör livet lite extra gott att leva. Fredagsmys, slotts- och herrgårdsweekend eller kanske en underbar spaupplevelse? Har du någon du håller kär är en kärleksfull och romantisk weekend aldrig fel! Kan du tänka dig ett bättre avslut på en lång vecka? Det kan inte vi.

Unna er en minnesvärd minisemester

Våra hotell erbjuder den perfekta miljön för din minisemester, med bekväma boenden, lyxiga faciliteter och en rad aktiviteter som passar dina intressen. Oavsett om du söker en romantisk weekend, ett familjeäventyr eller en avkopplande soloresa så har vi något som passar alla.

Under din vistelse kan du njuta av läcker mat, ta ett dopp i poolen eller koppla av med en avslappnande spabehandling. Med så mycket att se och göra kommer du att glömma bort vardagens stress och leva i nuet.

Gör det mesta av din värdefulla tid och unna dig en minnesvärd minisemester på ett av våra hotell. Boka din vistelse idag och börja planera din perfekta flykt.

Unna er en minisemester på Hestraviken hotell & restaurang
Dömle Herrgård

Ladda ny energi med hjälp utav en minisemester

En Minisemester hos oss på Countryside hotels innebär miljöombyte i vackra omgivningar och allt som gör livet lite extra gott att leva. Fredagsmys, slotts- eller herrgårdsweekend eller kanske en underbar spaupplevelse? Har du någon du håller kär är en kärleksfull och romantisk weekend aldrig fel! Kan du tänka dig ett bättre avslut på en lång vecka? Det kan inte vi.

 

Våra andra weekendpaket:

Sommar på Aspenäs Herrgård

Fredagsmys

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Läs mer om paketet
Boka vandringsresor & vandringspaket i Sverige

Vandringsresor

Många av våra hotell är placerade med fina naturstråk och vandringsleder runt hörnet. Redo för dig att ge dig ut på promenad med matsäcken och vandringsstaven!

Läs mer om paketet
Bastuflotte på Körunda Hotell

Minisemester

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt eller två, sätter guldkant på tillvaron och laddar upp er med ny energi.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev