Minisemester

Koppla ner, koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt eller två, sätter guldkant på tillvaron och laddar upp er med ny energi.

Ladda ny energi med hjälp utav en minisemester

En Minisemester hos oss på Countryside hotels innebär miljöombyte i vackra omgivningar och allt som gör livet lite extra gott att leva. Fredagsmys, slotts- eller herrgårdsweekend eller kanske en underbar spaupplevelse? Har du någon du håller kär är en kärleksfull och romantisk weekend aldrig fel! Kan du tänka dig ett bättre avslut på en lång vecka? Det kan inte vi.

Dömle Herrgård Spa & Resort

Söderköpings Brunn

Hennickehammars Herrgård

Salt & Sill

Västanå Slott

Körunda Hotell

Gimo Herrgård

Storsätra Fjällhotell

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Pensionat Styrsö Skäret AB

Bjertorp Slott

Båsenberga

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Ängavallen

Tällbergsgården

Sundbyholms Slott

Hestraviken hotell och restaurang

Wirsbo Herrgård

Toftaholm Herrgård

Wallby Säteri Country Resort AB

Mauritzbergs Slott & Golf

Idala Gård

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Gransholm

Asa Herrgård

Nääs Fabriker

Vadstena Klosterhotel

Karlaby Kro

Möckelsnäs Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.