Nöje & kultur

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter! Från våra hotell är det aldrig långt från kultur och vill ni ha nöjen utanför dörren kan vi erbjuda övernattning där också.

Kombinera er nästa weekend med nöje & kultur

Fotboll i fokus, konsert och dans eller biljetter till någon av musikalerna som sätts upp på en teater i staden. Kvällen efter blir ni en del i en mordgåta under middagen. Vem är det egentligen som hörs smyga omkring i hotellets loftgångar? Nästa gång väljer ni att stanna på hotellet hela helgen. Ni upplever en historisk slottshelg och lär er mer om champagne av en inbjuden sommelier eller komponerar en kulinarisk middag tillsammans. Ett speciellt evenemang just för er att återkomma till under kommande middagar.

Sundbyholms Slott

Vadstena Klosterhotell

Tällbergsgården

Skultuna Brukshotell AB

Toftaholm Herrgård

Idala Gård

Dömle Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.