Nöje & kultur

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter! Från våra hotell är det aldrig långt från kultur och vill ni ha nöjen utanför dörren kan vi erbjuda övernattning där också.

Dömle Herrgård

Salt & Sill

Albert Hotell

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Tällbergsgården

Sundbyholms Slott

Toftaholm Herrgård

Idala Gård

Asa Herrgård

Vadstena Klosterhotell

Skultuna Brukshotell AB

Kombinera er nästa weekend med nöje & kultur

Fotboll i fokus, konsert och dans eller biljetter till någon av musikalerna som sätts upp på en teater i staden. Kvällen efter blir ni en del i en mordgåta under middagen. Vem är det egentligen som hörs smyga omkring i hotellets loftgångar? Nästa gång väljer ni att stanna på hotellet hela helgen. Ni upplever en historisk slottshelg och lär er mer om champagne av en inbjuden sommelier eller komponerar en kulinarisk middag tillsammans. Ett speciellt evenemang just för er att återkomma till under kommande middagar.

Historisk resa på Sundbyholm Slott

Våra andra weekendpaket:

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.