Nöje & kultur

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter! Från våra hotell är det aldrig långt från kultur och vill ni ha nöjen utanför dörren kan vi erbjuda övernattning där också.

Kombinera er nästa weekend med nöje & kultur

Fotboll i fokus, konsert och dans eller biljetter till någon av musikalerna som sätts upp på en teater i staden. Kvällen efter blir ni en del i en mordgåta under middagen. Vem är det egentligen som hörs smyga omkring i hotellets loftgångar? Nästa gång väljer ni att stanna på hotellet hela helgen. Ni upplever en historisk slottshelg och lär er mer om champagne av en inbjuden sommelier eller komponerar en kulinarisk middag tillsammans. Ett speciellt evenemang just för er att återkomma till under kommande middagar.

Salt & Sill

Sundbyholms Slott

Vadstena Klosterhotell

Tällbergsgården

Skultuna Brukshotell AB

Toftaholm Herrgård

Idala Gård

Dömle Herrgård

Albert Hotell

Asa Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.