Nyårspaket på hotell

Fira in det nya året med ett nyårspaket på hotell! Skippa all stress och låt oss skämma bort er medan ni får njuta av god mat och mjuka sängar på personliga och kulturhistoriska hotell. Den bästa starten för året 2024.

Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Våra nyårspaket

Albert Hotell

Bjertorp Slott

Brösarps Gästgifveri & SPA

Dömle Herrgård Spa & Resort

Aspenäs Herrgård

Villa Brunnby AB

Lejondals Slott

Tällbergsgårdens Hotell

Vadstena Klosterhotel

Stufvenäs Gästgifveri

Storsätra Fjällhotell

Rosersbergs Slottshotell

Fira in det nya året med ett nyårspaket på hotell! Skippa all stress och låt oss skämma bort er medan ni får njuta av god mat och mjuka sängar på personliga och kulturhistoriska hotell. Den bästa starten för året 2022.

Hos oss får du en oförglömlig sista dag på året och ringer in det nya med guldkant. Oavsett om du väljer en storslagen eller mer stillsam helg är vårt nyårslöfte till er en fantastisk nyårsmiddag och en väl kyld champagne!

Våra magiska nyårspaket ger er ny energi inför det nya året

Nyår kommer tätt inpå julen, en mysig högtid som tyvärr många gånger innebär veckor av stress. Det ska förberedas, pyntas och allt som hör till julstämningen. Att sedan förbereda för nyårsfirande innan du ens hunnit fira julen innebär bara stress, press och oroligheter. Släpp oron, minska på stressen och bli omhändertagen istället.

Genom att boka ett nyårspaket på ett av våra hotell slipper du alla förberedelser och kan fokusera på dig och dina nära istället samtidigt som ni får en oförglömlig upplevelse. Ni får ny energi och en positivare inställning inför det nya året.

Våra andra weekendpaket:

Fira midsommar på Wallby Säteri

Sommarpaket

Sommarpaket Och nu så vill vi sjunga att sommaren är här… Äntligen blir dagarna längre och vi får skymta solen lite mer dagligen. Fåglarna kvittrar,

Läs mer om paketet
Nöje och kultur på Vadstena Klosterhotell

Nöje & kultur

Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter! Från våra hotell är det aldrig långt från kultur och vill ni ha nöjen utanför dörren kan vi erbjuda övernattning där också.

Läs mer om paketet
5 utomhusupplevelser du måste testa i sommar

Fiskepaket

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev