Påskpaket - Fira påskhelgen på hotell

Påsken är mångas favorithögtid. Den är mindre kravfull och inte så traditionsbunden som julen. Många åker till fjällen, sina stugor eller checkar in på hotell med hela familjen för att bara njuta av påskhelgen tillsammans. Boka ett påskpaket så tar vi hand om städningen, disken och matlagningen! Allt du behöver göra är att njuta och koppla av.

Albert Hotell

Pensionat Styrsö Skäret AB

Fredriksborg Hotell

Ulvsby Herrgård

Sundbyholms Slott

Wirsbo Herrgård

Mauritzbergs Slott & Golf

Villa Sjötorp

Nääs Fabriker

Vadstena Klosterhotell

Våra andra weekendpaket:

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur och att med jakten praktiskt taget utanför dörren ladda upp med en härlig frukost.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.