Romantisk weekend på tu man hand

Det har sagts att vi bara behöver tre saker i livet: Något att se fram emot, något att göra och någon att älska. Med god mat och dryck på romantisk weekend kombinerar du alla tre!

Boka en weekend på ett av våra romantiska hotell

En romantisk weekend på tu man hand på ett av Sveriges mest romantiska hotell – Visst låter det alldeles, alldeles underbart? Att boka en romantisk weekend är en viktig ingrediens för att hålla ett förhållande levande. När ni lämnat vardagen hemma för en helg och checkat in på ett av våra utvalda romantiska hotell finns det bara tid för att rå om varandra. Unna er det där lilla extra och andas in kärleken som spirar mellan er två.

Här hittar du våra romantiska paket

Salt & Sill

Bjertorp Slott

Gimo Herrgård

Sundbyholms Slott

Wallby Säteri Country Resort AB

Vadstena Klosterhotel

Hotell Järvsöbaden

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Körunda Hotell

Hennickehammars Herrgård

Skultuna Brukshotell AB

Pensionat Styrsö Skäret AB

Villa Gransholm

Möckelsnäs Herrgård

Toftaholm Herrgård

Ulvsby Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Fredriksborg Hotell

Söderköpings Brunn

Överraska någon du tycker om med en helg fylld av romantik

Håller du någon väldigt kär? Ett hett tips är att överraska din partner med ett härligt weekendpaket som ger er minnen för livet! Vi på Countryside hotels kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken. Njut utav god mat på hotellets restaurang, mousserande vin, spa och total avslappning på ett av våra fantastiska hotell. Varför inte passa på att ta in på ett av våra anrika slott eller på en av våra pampiga herrgårdar? Vi har mycket att välja på och det finns något för alla smaker. Tveka inte att kontakta oss om du behöver tips eller om du har några frågor!

Visste du förresten att ett av våra hotell, Vadstena klosterhotell, fick utmärkelsen ”Most Romantic Historic Hotel in Europe 2016”?

Romantisk weekend
Romantisk weekend

Här finns gott om tid för er två

Ni kan passa på att sova extra länge, unna er ett långt och avslappnande bubbelbad och njuta av ett glas champagne. Tillsammans tar ni tillvara på tiden och njuter av en skön promenad i sagolika och romantiska omgivningar, tar en lyxig spa-behandling och dricker utsökta viner. På kvällen passar ni på att äta en lång och ostörd middag lagad med kärlek för att sedan sova i ett underbart och romantiskt hotellrum. Här finns gott om tid för romantik. Tid för er två. Tid för att få känslorna att spraka extra mycket.

Vi har Sveriges första relationsgaranti

Vi på Countryside Hotels har lång erfarenhet av att ge svenskar andrum och en fridfull oas i tillvaron. Vi har sett värdet av att investera i relationen och att göra det i tid. Därför har vi bestämt oss för att lansera en helt unik relationsgaranti, som innebär att gäster som skiljer sig inom ett år från vistelsen får pengar tillbaka.

Våra andra weekendpaket:

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.