Romantisk weekend på tu man hand

Det har sagts att vi bara behöver tre saker i livet: Något att se fram emot, något att göra och någon att älska. Med god mat och dryck på romantisk weekend kombinerar du alla tre!

Boka en weekend på ett av våra romantiska hotell

En romantisk weekend på tu man hand på ett av Sveriges mest romantiska hotell – Visst låter det alldeles, alldeles underbart? Att boka en romantisk weekend är en viktig ingrediens för att hålla ett förhållande levande. När ni lämnat vardagen hemma för en helg och checkat in på ett av våra utvalda romantiska hotell finns det bara tid för att rå om varandra. Unna er det där lilla extra och andas in kärleken som spirar mellan er två.

Här hittar du våra romantiska paket

Söderköpings Brunn

Hotell Järvsöbaden

Hennickehammars Herrgård

Söderfors Herrgård

Salt & Sill

Körunda Hotell

Gimo Herrgård

Albert Hotell

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Pensionat Styrsö Skäret AB

Bjertorp Slott

Villa Källhagen Hotell och Restaurang

Fredriksborg Hotell

Sundbyholms Slott

Wallby Säteri Country Resort AB

Idala Gård

Brösarps Gästgifveri & SPA

Villa Gransholm

Skultuna Brukshotell AB

Möckelsnäs Herrgård

Överraska någon du tycker om med en helg fylld av romantik

Håller du någon väldigt kär? Ett hett tips är att överraska din partner med ett härligt weekendpaket som ger er minnen för livet! Vi på Countryside hotels kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken. Njut utav god mat på hotellets restaurang, mousserande vin, spa och total avslappning på ett av våra fantastiska hotell. Varför inte passa på att ta in på ett av våra anrika slott eller på en av våra pampiga herrgårdar? Vi har mycket att välja på och det finns något för alla smaker. Tveka inte att kontakta oss om du behöver tips eller om du har några frågor!

Visste du förresten att ett av våra hotell, Vadstena klosterhotell, fick utmärkelsen ”Most Romantic Historic Hotel in Europe 2016”?

Romantisk weekend
Romantisk weekend

Här finns gott om tid för er två

Ni kan passa på att sova extra länge, unna er ett långt och avslappnande bubbelbad och njuta av ett glas champagne. Tillsammans tar ni tillvara på tiden och njuter av en skön promenad i sagolika och romantiska omgivningar, tar en lyxig spa-behandling och dricker utsökta viner. På kvällen passar ni på att äta en lång och ostörd middag lagad med kärlek för att sedan sova i ett underbart och romantiskt hotellrum. Här finns gott om tid för romantik. Tid för er två. Tid för att få känslorna att spraka extra mycket.

Vi har Sveriges första relationsgaranti

Vi på Countryside Hotels har lång erfarenhet av att ge svenskar andrum och en fridfull oas i tillvaron. Vi har sett värdet av att investera i relationen och att göra det i tid. Därför har vi bestämt oss för att lansera en helt unik relationsgaranti, som innebär att gäster som skiljer sig inom ett år från vistelsen får pengar tillbaka.

Våra andra weekendpaket:

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!