Spaweekend och spapaket

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends. Variationerna av välgörande behandlingar och spapaket av alla de slag för både kropp och själ är lika omväxlande som hotellen själva.

Bjertorp Slott

Gimo Herrgård

Vadstena Klosterhotel

Hotell Järvsöbaden

Brösarps Gästgifveri & SPA

Hennickehammars Herrgård

Toftaholm Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Söderköpings Brunn

Dömle Herrgård Spa & Resort

Skäm bort dig själv med en underbar Spaweekend

Vilken livssituation vi än befinner oss i behöver vi alla då och då tid för att bara pyssla om oss själva. Att boka en spaweekend eller ett spapaket är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen och alla måsten där hemma. Det gör att du får en avslappnande och energigivande tid för dig själv. Checka in på ett av våra spahotell och låt oss hjälpa dig att skämma bort dig själv för en gångs skull. Andas, pusta ut och njut! Det är du värd. 

Unna dig ett spapaket på Vadstena Klosterhotel

Våra andra weekendpaket:

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag är det på tiden! I november serveras gåsen tillsammans med svartsoppa & äppelkaka.

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.