Spaweekend och spapaket

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends. Variationerna av välgörande behandlingar och spapaket av alla de slag för både kropp och själ är lika omväxlande som hotellen själva.

Dömle Herrgård Spa & Resort

Söderköpings Brunn

Hotell Järvsöbaden

Hennickehammars Herrgård

Gimo Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Toftaholm Herrgård

Brösarps Gästgifveri & SPA

Vadstena Klosterhotel

Skäm bort dig själv med en underbar Spaweekend

Vilken livssituation vi än befinner oss i behöver vi alla då och då tid för att bara pyssla om oss själva. Att boka en spaweekend eller ett spapaket på ett spahotell är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen och alla måsten där hemma. Det gör att du får en avslappnande och energigivande tid för dig själv. Låt oss hjälpa dig att skämma bort dig själv för en gångs skull. Andas, pusta ut och njut! Det är du värd. 

Unna dig ett spapaket på Vadstena Klosterhotel

Våra andra weekendpaket:

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra.

Om du inte provat en traditionell Gåsamiddag är det på tiden! I november serveras gåsen tillsammans med svartsoppa & äppelkaka.

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.