Spaweekend och spapaket

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends. Variationerna av välgörande behandlingar och spapaket av alla de slag för både kropp och själ är lika omväxlande som hotellen själva.

Söderköpings Brunn

Hotell Järvsöbaden

Hennickehammars Herrgård

Gimo Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Bjertorp Slott

Brösarps Gästgifveri & SPA

Vadstena Klosterhotell

Skäm bort dig själv med en underbar Spaweekend

Vilken livssituation vi än befinner oss i behöver vi alla då och då tid för att bara pyssla om oss själva. Att boka en spaweekend eller ett spapaket på ett spahotell är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen och alla måsten där hemma. Det gör att du får en avslappnande och energigivande tid för dig själv. Låt oss hjälpa dig att skämma bort dig själv för en gångs skull. Andas, pusta ut och njut! Det är du värd. 

Unna dig ett spapaket

Ta med bästa vännen, din partner, hela familjen eller kom helt ensam för njutbar egentid.

Unna dig ett spapaket
Spa- och hälsoresa för själen med Countryside hotels
Spa-avdelning

Våra andra weekendpaket:

Omgivningarna kring våra hotell kan bjuda på en mångfald av aktiviteter, från den lugna fiskeresan tillsammans med dina nära, till flugfiske, sportfiske eller naturnära upplevelser.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.