Spaweekend och spapaket

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends. Variationerna av välgörande behandlingar och spapaket av alla de slag för både kropp och själ är lika omväxlande som hotellen själva.

Skäm bort dig själv med en underbar Spaweekend

Vilken livssituation vi än befinner oss i behöver vi alla då och då tid för att bara pyssla om oss själva. Att boka en spaweekend eller ett spapaket på ett spahotell är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen och alla måsten där hemma. Det gör att du får en avslappnande och energigivande tid för dig själv. Låt oss hjälpa dig att skämma bort dig själv för en gångs skull. Andas, pusta ut och njut! Det är du värd.

Ta med bästa vännen, din partner, hela familjen eller kom helt ensam för njutbar egentid. 

Bjertorp Slott

Gimo Herrgård

Vadstena Klosterhotell

Hotell Järvsöbaden

Brösarps Gästgifveri & SPA

Hennickehammars Herrgård

Stufvenäs Gästgifveri

Våra andra weekendpaket:

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

En Countryside Break går att boka på alla hotell inom Countryside Hotels och innehåller övernattning, frukostbuffé samt en 3-rätters middag.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Våra hotell erbjuder midsommarpaket för såväl traditionellt som alternativt midsommarfirande med allt som hör en svensk midsommar till.

“Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.” – Nalle Puh.

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.