Ut & njut

Njut av natursköna upplevelser. Vare sig det är puls och träning eller bara en promenad i skogen med en picknick vid en sjö, så kan du hitta ditt hotellpaket här.

Våra ut & njut-paket

Bjertorp Slott

Villa Brunnby AB

Villa Sjötorp

Körunda Hotell

Hotell Järvsöbaden

Stufvenäs Gästgifveri

Sundbyholms Slott

Rosersbergs Slottshotell

Njut av natursköna upplevelser. Vare sig det är puls och träning eller bara en promenad i skogen med en picknick vid en sjö, så kan du hitta ditt hotellpaket här.

Förena komfort med natur

Upptäck en värld av natursköna upplevelser med vårt exklusiva paket ”Ut & njut”. Oavsett om du längtar efter den pulserande energin i en aktiv träningshelg eller helt enkelt vill koppla av med en stillsam promenad i den tysta skogen, så har vi det perfekta paketet för dig.

Med detta paket kan du förena komforten och gästfriheten i våra hotell med naturens skönhet och charm. Utforska omgivningarna och upplev den rena luften, det rika djurlivet och de fridfulla landskapen. Våra hotell är strategiskt belägna för att ge dig en bekväm bas att utforska naturen från. Självklart inkluderar vårt paket alla bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse.

Oavsett om du är en äventyrslysten själ som söker spänning eller bara vill fly vardagens stress och koppla av i naturens sköna famn, kan du hitta ditt ultimata reträtt med detta paket.

Gysinge Herrgård

Våra andra weekendpaket:

Hotellrum på Villa Sjötorp

Workation

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Läs mer om paketet
Sommar på Aspenäs Herrgård

Fredagsmys

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev