Vandringsresor & vandringspaket i Sverige

Vandringsresor & vandringspaket i Sverige

Upptäck fantastiska vandringsäventyr med våra vandringsresor och vandringspaket! På Countryside Hotels är vi passionerade över att erbjuda dig en unik och minnesvärd upplevelse i naturen. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare, har vi något för alla.

Våra vandringspaket

Albert Hotell

Bjertorp Slott

Brösarps Gästgifveri & SPA

Två Skyttlar

Fredriksborg Hotell

Aspenäs Herrgård

Villa Brunnby AB

Hotel Montagne (Casinot Åmmeberg)

Lejondals Slott

Villa Sjötorp

Ulvsby Herrgård

Hestraviken hotell och spa

Båsenberga

Körunda Hotell

Hotell Järvsöbaden

Vadstena Klosterhotel

Stufvenäs Gästgifveri

Storsätra Fjällhotell

Nääs Fabriker

Toftaholm Herrgård

Ängavallen

Sundbyholms Slott

Västanå Slott

Asa Herrgård

Rosersbergs Slottshotell

Upptäck fantastiska vandringsäventyr med våra vandringsresor och vandringspaket! På Countryside Hotels är vi passionerade över att erbjuda dig en unik och minnesvärd upplevelse i naturen. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller nybörjare, har vi något för alla.

Upptäck Sveriges vackra natur med vandringsresor

I din ryggsäck har ett par bra skor en given plats, för vandring i terräng med vackra omgivningar väntar vid resans mål. Du ger dig ut för att upptäcka naturen till fots i en sagolik skog utöver det vanliga. Eller så kanske vandrar du tillsammans med en vän på en romantisk stig.

Efter en dag på vandringsleden välkomnar vi dig tillbaka till värmen och komforten. Ni slappnar av och vilar benen i hotellets relaxavdelning och fyller sedan på krafterna med en härlig middag – kanske tillsammans med ett glas gott vin i hotellets restaurang.

Efter en välbehövlig natts sömn i en bekväm säng vaknar du upp redo för ännu en dag på vandringsstigen, men först njuter du av en utsökt och nödvändig frukost.

Detta är bara en del av vad du kommer att uppleva när du bokar ett vandringspaket.

God mat på Storsätra Fjällhotell
Boka ett vandringspaket på Storsätra Fjällhotell

Upplev Sveriges vackraste vandringsleder med vandringspaket

Ge dig ut på spännande äventyr och upptäck otroliga vandringsleder! De orörda och djupa skogarna erbjuder enastående natursköna platser att utforska när du ger dig ut på vandring i Sverige!

Här hittar du en sammanställning över alla vandringsleder i Sverige (källa: Svenska Gång & Vandrarförbundet).

Utforska också våra hälso- och träningshelger för aktuella träningspaket som du kan kombinera med din vandring om du vill ha ännu mer aktivitet.

Du kan njuta av träning, yoga, cykling eller andra spännande aktiviteter som komplement till din vandring. Det är ett perfekt sätt att uppnå balans mellan motion, avkoppling och naturupplevelse.

Hotell med naturstråk runt hörnet

Våra hotell som erbjuder vandringspaket är placerade med fina naturstråk, vackra vyer och vandringsleder runt hörnet. Redo för dig att ge dig ut på promenad med matsäcken och vandringsstaven!

Ett tips för att göra din vandringsupplevelse komplett är att boka vår populära  paket Countryside Break. Detta paket inkluderar en bekväm övernattning, en härlig frukost för att ge dig energi inför dagen och en läcker trerättersmiddag för att fira dina vandringar. Du kan välja det hotell som passar bäst för ditt äventyr och njuta av bekvämligheten och trivseln som erbjuds.

Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta det perfekta alternativet för din nästa vandringsresa. Skicka dina önskemål och frågor till oss på info@countrysidehotels.se så kommer vi att återkomma till dig med skräddarsydda förslag som passar dina behov bäst.

Vi kan ge dig råd om olika hotellalternativ, ge tips om de bästa vandringslederna i närheten och se till att du får en oförglömlig vistelse hos oss.

Boka vandringsresor i Sverige

Våra andra weekendpaket:

Sommar på Aspenäs Herrgård

Fredagsmys

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.

Läs mer om paketet
Fira midsommar på Wallby Säteri

Sommarpaket

Sommarpaket Och nu så vill vi sjunga att sommaren är här… Äntligen blir dagarna längre och vi får skymta solen lite mer dagligen. Fåglarna kvittrar,

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev