Vandra i Sverige med våra vandringsresor

Vandring har blivit trendigt! Och det är kanske inte så konstigt att det har blivit det. Det är en avkopplande träningsform som alla kan göra oavsett vilken fysisk form man är i. Om vandring i vackra omgivningar står på schemat för din semester passar det bra att börja och avsluta dagen på ett naturnära hotell.

Salt & Sill

Körunda Hotell

Storsätra Fjällhotell

Ulvsby Herrgård

Villa Sjötorp

Brösarps Gästgifveri & SPA

Karlaby Kro

Upptäck vår vackra natur med en vandringsresa

I din väska har ett par bra skor en given plats, för vandring i terräng med vackra omgivningar väntar vid resans mål. Du ger dig ut för att upptäcka naturen till fots i en sagolik skog utöver det vanliga. Eller så kanske vandrar du tillsammans med en vän på en romantisk stig. Efter en dag på vandringsleden hälsar vi er sedan välkomna in i värmen. Ni slappnar av och vilar benen i hotellets relaxavdelning och fyller sedan på krafterna med en härlig middag – kanske tillsammans med ett glas gott vin i hotellets restaurang. Efter en välförtjänt natt i en skön säng vaknar ni upp för ännu en dag i vandringsspåret, men först njuter ni av en utsökt och nödvändig frukost.

Vandringsresor med Countryside Hotels
Vandringsresor

Det finns många underbara vandringsleder med vacker natur att upptäcka! Här hittar du en sammanställning över alla vandringsleder i Sverige (källa: Svenska Gång & Vandrarförbundet). Se även våra Hälso- och träningshelger för aktuella träningspaket att kombinera din vandring med om du önskar ännu mera aktivitet.

Hotell med naturstråk runt hörnet

Många av våra hotell är placerade med fina naturstråk och vandringsleder runt hörnet. Redo för dig att ge dig ut på promenad med matsäcken och vandringsstaven! Ett tips är att boka en Countryside Break, som inkluderar övernattning, frukost och trerättersmiddag, på det hotell som passar för ditt äventyr. Vi hjälper dig gärna att finna rätt alternativ. Skicka dina önskemål till oss på info@countrysidehotels.se så återkommer vi med de förslag som passar dina behov bäst.

Åk på en vandringsresa

Våra andra weekendpaket:

På våra anläggningar som har egna spa- och relaxavdelningar bjuds det förstås på en stor variation av hälso & SPA-weekends.

Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerande, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living!

Behöver du ladda batterierna i lugn och ro eller vill du vara fysiskt aktiv och till exempel vandra, cykla, rida, paddla kanot eller spela golf? Valet är ditt.

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Vad har ordet fredagsmys för betydelse för dig? För oss betyder det nedkoppling och tid för partnern eller någon annan som du vill spendera din fredag med.