Workation

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Körunda Hotell

Båsenberga

Rosersbergs Slottshotell

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Fördelarna med en workation

Att åka på en workation kan vara en lysande idé om du vet hur man arbetar effektivt på egen hand. En workation kan ha många fördelar, allt från att hjälpa arbetare att koppla av till att öka kvaliteten på deras produktion.

Här är de största fördelarna med att arbeta på hotell:

  • Ökad produktivitet
  • Förbättrad kvalitet
  • Ökad kreativitet
  • Förbättrad personalbehållning
Konferens och möten på Vadstena Klosterhotell
Hotellrum på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Vad är en workation?

En workation är en ”out of office”-upplevelse som omfattar både arbetstid och fritid.

Enkelt uttryckt är det ett  kombination av arbete och semester. Tanken är att du kan ta en paus någonstans, men ändå fortsätta jobba medan du gör det.

Konceptet har utvecklats som svar på nya friheter som många av oss har tilldelats på jobbet under pandemin. Vi har bevisat för våra arbetsgivare att vi inte behöver vara ständigt övervakade och att vi kan arbeta självständigt. Faktum är att många arbetsgivare nu uppmuntrar distansarbete i ett försök att minska omkostnader (t.ex. uthyrning av kontorslokaler).

Våra andra weekendpaket:

Fira midsommar på Wallby Säteri

Sommarpaket

Sommarpaket Och nu så vill vi sjunga att sommaren är här… Äntligen blir dagarna längre och vi får skymta solen lite mer dagligen. Fåglarna kvittrar,

Läs mer
Boka golfpaket på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Golfpaket

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Läs mer
Boka en spaweekend på Stufvenäs Gästgifveri & SPA

Spaweekend

Att boka en spaweekend är ett av de bästa sätten att koppla bort vardagsstressen på. Andas, pusta ut & njut på ett av våra naturnära & unika spahotell!

Läs mer