Workation på hotell

Arbeta hemma fast borta med en Workation! Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Våra workation-paket

Båsenberga

Körunda Hotell

Rosersbergs Slottshotell

Arbeta hemma fast borta. Ta in på hotell och byt miljö. Du sitter i inspirerande miljöer och avslutar dagen med god mat och dryck och sköna sängar. Sedan är batterierna fulladdade igen.

Fördelarna med en workation

Att åka på en workation kan vara en lysande idé om du vet hur man arbetar effektivt på egen hand. En workation kan ha många fördelar, allt från att hjälpa arbetare att koppla av till att öka kvaliteten på deras produktion.

Här är de största fördelarna med att arbeta på hotell:

  • Ökad produktivitet
  • Förbättrad kvalitet
  • Ökad kreativitet
  • Förbättrad personalbehållning
Konferens och möten på Vadstena Klosterhotell
Hotellrum på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Vad är en workation?

En workation är en ”out of office”-upplevelse som omfattar både arbetstid och fritid.

Enkelt uttryckt är det ett  kombination av arbete och semester. Tanken är att du kan ta en paus någonstans, men ändå fortsätta jobba medan du gör det.

Konceptet  Workation har utvecklats som svar på nya friheter som många av oss har tilldelats på jobbet under pandemin. Vi har bevisat för våra arbetsgivare att vi inte behöver vara ständigt övervakade och att vi kan arbeta självständigt.

Faktum är att många arbetsgivare nu uppmuntrar distansarbete i ett försök att minska omkostnader (t.ex. uthyrning av kontorslokaler).

Våra andra weekendpaket:

Nöje och kultur på Vadstena Klosterhotell

Nöje & kultur

Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter! Från våra hotell är det aldrig långt från kultur och vill ni ha nöjen utanför dörren kan vi erbjuda övernattning där också.

Läs mer om paketet

Vill du veta vad som händer hos oss?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev