Toftaholm Herrgård

Den ligger rätt så nära om du räknar i kilometer, men lita på att det är långt från vardagen! Här ser tiden ut att ha stannat vid mitten av 1800-talet, men när du tittar lite närmare upptäcker du snart att vårt sagolika hotell är helt modernt och anpassat till dagens gäster. Våra gäster gillar nämligen såväl gammaldags gästfrihet som trådlös teknik, precis som vi gör.

Så – slå upp dörren och stig in! Välkomnandet är lika varmt som våra sprakande

Aktuella erbjudanden

Julbord med övernattning

Glöm julstress och paketjakt – hos oss handlar julen om lugn och ro, tindrande ljus och ett julbord dignande av småländska delikatesser. Kom i god tid så att du hinner pusta ut och avnjuta en kopp värmande glögg framför brasan i vår lobby. Njut av en god natts sömn i något av våra individuellt inredda hotellrum i unik Herrgårdsmiljö.

BOKA

Lyxjulbord med övernattning

Denna kvällen blir det extra lyxigt med musikunderhållning till glöggen och 1/2 hummer innan ni avnjuter vårt dignande julbord. Glöm julstress och paketjakt – hos oss handlar julen om lugn och ro, tindrande ljus och ett julbord fyllt av småländska delikatesser. Kom i god tid så att du hinner pusta ut och avnjuta en kopp värmande glögg framför brasan i vår lobby. Njut av en god natts sömn i något av våra individuellt inredda hotellrum i unik Herrgårdsmiljö.

BOKA

Nyårspaket 1 dygn

Fira in det nya året med en hejdundrande fest på vår herrgård. Vi erbjuder ett komplett program för hela nyårshelgen. Aktiviteter, avslappning, mat, dryck, dans och andra festligheter långt in på småtimmarna.

BOKA

Nyårspaket 2 dygn

Fira in det nya året med en hejdundrande fest på vår herrgård. Vi erbjuder ett komplett program för hela nyårshelgen. Aktiviteter, avslappning, mat, dryck, dans och andra festligheter långt in på småtimmarna.Förläng firandet och anländ redan den 30/12.

BOKA

Gourmetkväll

Njut av en avsmakningsmeny i vårt gamla världshus " Den gyllene Abborren " från 1600-talet med sprakande brasa och historiska vingslag. Under ledning av vår köksmästare Jim Florin får ni en gastronomisk upplevelse då han samtidigt berättar om sin matlagningskonst. I priset ingår övernattning i uppgraderat dubbelrum, avsmakningssupé,  tillgång till vårt ECO-spa samt Herrgårdens stora frukostbuffé.   Dessa specifika arrangemang äger rum ; 2/2, 9/3, 6/4, 4/5

BOKA

Herrgårdsliv

Vårt absolut populäraste paket när man vill få ut det mesta av ett dygn på herrgården. Ta en tur på sjön i en av våra roddbåtar, eller koppla av i vår relaxavdelning med jacuzzi och bastu. Givetvis får ni även tillgång till vårt nya ecospa där man mellan doppen i sjön kan hoppa i någon av badtunnorna eller värma sig i den vedeldade bastun.

BOKA

Wellness

Koppla av i vår relax-avdelning och låt jacuzzins kraftiga vattenströmmar massera spända och alldeles för stressade muskler. Testa vårt ecospa med vedeldade badtunnor och bastu med panorama utsikt. Andas in den syremättade luften under lummiga ekar, vada i vattenbrynet och njut av allt du ser, dofterna du uppfattar, fåglarnas kvittrande och vinden mot huden. På herrgården väntar nya smakupplevelser, värme, omsorg och omtanke. Här är wellness ett sätt att leva!

BOKA

Historic Moment

Ta med någon som har en speciell plats i ditt hjärta på en klassisk upplevelse med fantastisk mat, njutbara viner och en god natts sömn.i paketet ingår - 3- rätters supé - Övernattning i romantiskt dubbelrum - Herrgårdens stora frukostbuffé Önskar ni boka rum i huvudbyggnaden tillkommer det 250kr/natt eller rum med sjöutsikt och balkong tilkommer det 350kr/natt. Vänligen notera detta i slutet av bokningen vid önskemål (Betalas på plats).

BOKA

Countryside Break

Äntligen har ni tid att tala om allt det där som inte hinns med vid vardagsmiddagen - hur livet känns just nu, om när ni träffades, de underbara ungarna, vad ni ska göra som pensionärer. Drömmar? Allt är möjligt.

BOKA

Countryside Weekend

Anländ på fredagen och möts av mousserande på rummet. Gör er redo för trerätters båda kvällarna och övernatta i något av våra fantastiska dubbelrum. Vakna upp utvilad både lördag och söndag och njut av vår väl tilltagna frukostbuffé!

BOKA

Fredagsbreak

Unikt för Countrysidehotels så erbjuder vi en kraftig fredagsrabatt under våren. Erbjudandet gäller för Countryside break med ankomst fredagar fram till 1/6.

BOKA

Alla hjärtans dag

Ta med din bättre hälft till oss på Toftaholm. Här avnjuter ni en god middag i vår varma herrgårdsmiljö, med möjlighet till övernattning och frukost.

BOKA

Hitta dit

The TrustScore is the standard for reputation, summarizing verified reviews and comments from various sources.

Learn more »

Trustscore
Excellent
392
87

Så här säger våra gäster

Dela