Countryside Living

Taj Mahal, kinesiska muren och nyår på Times Square. Vad står på din bucket list?

Bocka av på din bucket list med Countryside Living

Härliga mål på livets stora bucket list men som ofta kräver lite längre planering att genomföra. Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerade, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living! Vårt nya koncept för dig som söker små unika upplevelser på nära håll.

Håll utkik för datum och program!

Varmt välkommen!

Temahelger med Peder Lamm i samarbete med Gods & Gårdar

Under ledning av antikprofilen Peder Lamm får vi uppleva exklusiva slott- och herrgårdshelger fyllda av feststämning, afternoon tea, antikviteter och mycket annat. 

Peder Lamm

Mat & champagnehelg med Mattias Larsson

Tillsammans med Fredagskocken Mattias Larsson, har vi satt ihop ett inspirerande program med champagneprovningar och smakupplever utöver det vanliga. Lär dig att känna igen champagnehuset Bollingers unika stil som grundar sig på genuint hantverk och tradition sedan 1829.

Våra andra weekendpaket:

Boka en jaktweekend på Asa Herrgård

Jaktresor

Planerar du inför årets jaktsäsong? Tänk dig att vakna upp alldeles i närheten av skog och natur där du får ladda upp med en härlig frukost på hotell.

Läs mer om paketet
Hälso- och träningshelger på hotell

Hälso-och träningshelger

Våra hotell kan kombinera din weekendresa med träning eller hälsa i fokus. Passa på att delta i en fysisk aktivitet på dagen för att sedan njuta av en god, närproducerad middag på kvällen.

Läs mer om paketet