Countryside Living

Taj Mahal, kinesiska muren och nyår på Times Square. Vad står på din bucket list?

Bocka av på din bucket list med Countryside Living

Härliga mål på livets stora bucket list men som ofta kräver lite längre planering att genomföra. Varför inte komplettera din bucket list med mer lättplanerade, lättbokade och lättgenomförda once-in-a-lifetime-experiences? Precis det är tanken bakom Countryside Living! Vårt nya koncept för dig som söker små unika upplevelser på nära håll.

Håll utkik för datum och program!

Varmt välkommen!

Herrgårdshelg med Peder Lamm

Wirsbo Herrgård

30-31/3

Under ledning av antikprofilen Peder Lamm får vi uppleva en exklusiv Herrgårdshelg fylld av feststämning, tweed, afternoon tea, antikviteter och mycket annat som hör det svunna herrgårdslivet till.

Mat & champagnehelg med Mattias Larsson

Våra andra weekendpaket:

Det ena utesluter inte det andra. Wellness och fokus på att må bra är en stor trend just nu, men du behöver inte avstå från livets goda för det.

Ni har många gånger suttit över en middag och pratat om att ni borde resa någonstans. Nu är det dags att boka den weekend ni längtar efter.

Är golfklubbor och golfskor en självklarhet när du packar resväskan? Är du en entusiast av golf som gärna lägger din helg eller semester på golfbanan? Då har du hittat helt rätt!

Koppla av och njut av livet på våra hotell. Att komma iväg på en minisemester i vardagen och byta miljö för en natt sätter guldkant på tillvaron.

Här finns gott om tid för romantik. Tid för er. Vi kan hjälpa dig att överraska den du tycker om för att fira en helg i kärlekens tecken.

Doften av glögg och brinnande ljus sprider sig varm genom hela byggnaden. Utanför fönstren sträcker sig en isbelagd sjö och snötäckta skogar.